Hi ha préstecs el finançament dels quals estigui exempt d'interessos?

Préstecs i interessos: com funcionen.

En sol·licitar un préstec, el client assumeix que el finançament ha de comportar una sèrie de costos o interessos pels quals ha de respondre. Aquest és el funcionament normal d'un finançament bancari, encara que, a causa de la gran varietat de préstecs als quals podem accedir avui dia, les condicions derivades de cadascun difereixen força entre si, fins i tot si el finançament és sense interessos.

De fet, no és només el tipus de préstec que se sol·licita, sinó que el que també has de tenir en compte són les comissions associades o l'interès al qual està subjecte. En aquest sentit, BBVA ofereix un ampli ventall de possibilitats de finançament, els interessos de les quals es presenten en diversos formats i, a vegades, fins i tot suposen un tipus d'interès del 0% per al prestatari. BBVA ofereix, en efecte, els préstecs al consum següents:

Bàner Superior Préstec Ràpid Bàner Superior Préstec Ràpid
Préstec Ràpid Sense Documents
Si no ets client, pots sol·licitar de 3.000€ a 20.000€ de manera 100% en línia.

Préstecs amb finançament bonificat o reduït

Ara bé, quins models de finançament que ofereix BBVA es poden aconseguir sense pagar interessos? Aquesta pregunta no es pot respondre sense abans conèixer els tipus d'interès i les despeses a què se sotmet cada préstec. Per això, cal que et familiaritzis com més aviat millor amb els termes TIN i TAE.

El tipus d'interès nominal, o TIN, és, en essència, la quantitat que el banc et cobra per deixar-te diners. No obstant això, aquest percentatge no és prou per prendre una decisió i comparar entre els diversos préstecs, i no comptabilitza les possibles comissions o despeses que comporta la concessió del préstec. A més, el TIN s'estableix de forma atemporal, cosa que vol dir que la xifra amb què es representa no té en compte el temps fixat amb l'entitat bancària per retornar el préstec. Per aquests i altres motius, també cal conèixer la taxa anual equivalent, la TAE.

La TAE permet saber el cost efectiu d'un finançament incloent-hi el termini de devolució, els termes de contractació i tots els tipus de comissions i costos adjunts que recauen sobre qui sol·licita el préstec. És per això que algun dels models de finançament de BBVA que exposàvem anteriorment, com els préstecs personals, de cotxe o els preconcedits, presenten valors aproximats del TIN d'entre 6 i 7 punts, i d'entre 7 i 8 punts per a la TAE. Tanmateix, també tenen reduccions i bonificacions que, sense deixar a zero els interessos, sí que eliminen les comissions d'estudi o redueixen els mateixos interessos, proporcionalment, segons els terminis de devolució acordats o la quantitat sol·licitada.

Realment, hi ha algun préstec amb una reducció total dels interessos?

A BBVA, naturalment que sí, encara que per trobar solucions de finançament amb un tipus d'interès zero has de recórrer a la bestreta de nòmina de BBVA o al finançament de rebuts. Aquest finançament o préstec no té interessos, però la seva TAE no és del 0%, ja que pot portar associada alguna comissió.

Bestreta nòmina sense interessos: Encara no t'han pagat la nòmina? BBVA te l'avança sense cobrar-te cap tipus d'interès i amb només una comissió d'obertura de l'1,5%. Hauràs de fer-ne la devolució en un període que comprengui de tres a sis mesos, i l'import màxim que es pot anticipar són 3.000 euros o la suma de tres nòmines.

Matrícula i màster: BBVA es preocupa per la teva formació acadèmica i t'ofereix un finançament per als teus estudis sense càrrecs d'interès nominal (TIN del 0%). Fins a 60.000 € i amb un termini de devolució de nou mesos. Té una comissió d'obertura del 3% i de la comissió d'estudi del 0,50%.

En el cas del màster, la quantitat màxima de finançament puja fins als 75.000 €, que podràs tornar en fins a deu anys de termini. En els primers 24 mesos, la carència de capital és total. Per als primers sis mesos l'interès equivaldrà a l'EURIBOR + 0%, i pot pujar fins a EURIBOR + 6% una vegada finalitzat aquest període.

Bàner Central Préstec Ràpid Bàner Central Préstec Ràpid
Vols un préstec?
Sol·licita-ho de manera ràpida i 100% en línia. Siguis o no client de BBVA.

No et queda clar per quant et sortirà demanar un préstec a BBVA?

Tant el simulador com el comparador de préstecs són eines disponibles al web de BBVA. Tant si és per a un préstec personal com per comprar un cotxe o pagar els teus estudis, aquests simuladors t'ajudaran a descobrir la forma més apropiada d'obtenir els diners que necessites. Tant li fa si ets client de BBVA o no, ja que en tots dos casos podràs conèixer les condicions de finançament, el tipus d'interès i els terminis requerits per obtenir el finançament que més et convingui. Prova'ls amb totes les combinacions que desitgis i descobreix els avantatges de finançar els teus projectes amb BBVA.
CTA Préstec Ràpid CTA Préstec Ràpid
Préstecs - També podria interessar-te Préstecs - També podria interessar-te

També et podria interessar

  • T'expliquem com funciona una reunificació de deutes, a més dels seus avantatges i inconvenients.
  • Una de les garanties més grans que té el banc per assegurar-se la devolució del préstec és la nòmina.
  • T'expliquem en què consisteixen els crèdits a l'instant i com se'n pot aconseguir un.
Préstecs - Eines Préstecs - Eines

Eines de préstecs

  • Calcula les condicions de finançament del préstec que necessites amb el nostre simulador i en només 3 minuts.
  • T'ajudem a calcular les condicions de finançament del teu proper cotxe amb el nostre simulador de préstecs especialitzat.