Avantatges de demanar al banc un préstec ràpid

Descobreix els beneficis que obtens en sol·licitar-ho en una entitat bancària.

Un préstec ràpid es podria definir com la quantitat de diners que s'ofereix a un tercer de forma més àgil (en comparació amb un tradicional). Està celeritat degut a una tramitació més senzilla i a l'exigència de menys documentació. Dos factors que fan, com a contraprestació, que les “exigències” per a l'amortització dels diners prestat siguin majors, sent els interessos més alts i menor el termini d'amortització. 

Podem trobar diferents tipus de préstecs: els que ofereixen les financeres de crèdit, els quals estan enfocats a no clients i amb menor possibilitat de personalització de l'oferta i les condicions, i els que disposen els bancs, més enfocats a clients i personalitzats en cada cas concret.

Bàner Superior Préstec Ràpid Bàner Superior Préstec Ràpid
Préstec Ràpid Sense Documents
Si no ets client, pots sol·licitar de 3.000€ a 20.000€ de manera 100% en línia.
És cert que existeixen avantatges a l'hora de sol·licitar un préstec ràpid en una financera; com la no necessitat d'obrir-se un compte, la poca vinculació requerida, la no justificació de la sol·licitud o la rapidesa en la concessió. Al contrari, els bancs poden garantir-te una major experiència en el sector, una àmplia disposició de mitjans que els permeten oferir processos més assegurances i modernitzats i comptar amb un grup d'experts per resoldre tots els teus dubtes. A això hem de sumar la credibilitat i seguretat que dona un banc a l'hora de contractar un producte.

Per a qui estan pensats els préstecs ràpids?

Els préstecs ràpids estan orientats a persones amb necessitat de liquiditat immediata originada per una despesa imprevista, un projecte, etc. La seva tramitació és còmoda i senzilla i pot fer-se tant per telèfon com per Internet (emplenant un formulari). Per fer-ho, és necessari comptar amb el DNI (o NIF), tenir més de 25 anys, disposar un compte bancari i aportar un justificant d'ingressos (o nòmina). Aquestes dades ajuden a mesurar el nivell de risc del prestatari (els avals no solen requerir-se) i a valorar la concessió del préstec.

És possible sol·licitar un préstec ràpid a BBVA sense estar vinculat amb l'entitat?

Les financeres de crèdit ja no són les úniques en oferir aquest tipus de productes sense ser clients. BBVA s'ha convertit en el primer banc que concedeix préstecs ràpids sense necessitat de vinculació alguna amb l'entitat i podent obtenir els diners en el mateix dia de la sol·licitud. Parlem del Préstec Ràpid En línia sense Documents, accessible des de bbva.es o des del mòbil, amb què pots obtenir entre 3.000€ i 20.000€ que cal pagar fins a 8 anys. 

L'objectiu de BBVA és oferir una de les experiències més valorades pels seus clients a aquells que encara no el són, basant-se en les capacitats i potències que ofereix PSD2 i l'agregació de bancs. Per aquest motiu, el procés d'obtenció d'aquesta modalitat de préstec es converteix en un tràmit còmode, ràpid i senzill, sense enviar documentació i sense obrir un compte en el banc i obtenint els diners en el mateix dia de la sol·licitud.

Bàner Central Préstec Ràpid Bàner Central Préstec Ràpid
Vols un préstec?
Sol·licita-ho de manera ràpida i 100% en línia. Siguis o no client de BBVA.
El Préstec Personal sense Documents de BBVA permet als no clients beneficiar-se de les condicions que els ofereix un préstec personal a més de comptar amb l'experiència, solvència i seguretat que només poden garantir les entitats bancàries.
CTA Préstec Ràpid CTA Préstec Ràpid
Préstecs - També podria interessar-te Préstecs - També podria interessar-te

També et podria interessar

  • T'expliquem com funciona una reunificació de deutes, a més dels seus avantatges i inconvenients.
  • Una de les garanties més grans que té el banc per assegurar-se la devolució del préstec és la nòmina.
  • T'expliquem en què consisteixen els crèdits a l'instant i com se'n pot aconseguir un.
Préstecs - Eines Préstecs - Eines

Eines de préstecs

  • Calcula les condicions de finançament del préstec que necessites amb el nostre simulador i en només 3 minuts.
  • T'ajudem a calcular les condicions de finançament del teu proper cotxe amb el nostre simulador de préstecs especialitzat.