Així és la protecció de dades en demanar un préstec ràpid

Al sol·licitar un préstec personal has de proporcionar dades sensibles, el que obliga a endurir la seguretat.

Al fer la cerca d'un préstec personal, tractem d'economitzar en el preu, obtenir les millors condicions i, finalment, que el procés de sol·licitud sigui senzill, ens porti poc temps i garanteixi una correcta protecció de les nostres dades.

Partint d'això, pot ocórrer que la nostra entitat financera no sigui la que millor s'adapti a aquestes necessitats. També pot donar-se el cas que, malgrat fer-ho, la paperassa requerit per sol·licitar el préstec ràpid sigui excessiu. Això degut a que l'entitat ha d'assegurar-se que el sol·licitant pot afrontar el pagament i tornar els diners prestat, per a la qual cosa li demana el DNI/NIF, la vida laboral, diverses nòmines i, fins i tot, papers de les seves propietats.

Bàner Superior Préstec Ràpid Bàner Superior Préstec Ràpid
Préstec Ràpid Sense Documents
Si no ets client, pots sol·licitar de 3.000€ a 20.000€ de manera 100% en línia.

Protecció de les dades en l'enviament de documentació

Internet i els telèfon mòbils han canviat la forma de fer les nostres gestions bancàries, inclosos els tràmits per sol·licitar qualsevol tipus de préstec ràpid. Això planteja un repte: la creació d'entorns que ens garanteixin un enviament assegurança dels documents personals i sensibles, a més d'una completa protecció de les nostres dades. Per fer-ho, es recomana:

  • Conèixer al banc sol·licitant de la documentació, llegint els seus Avisos Legals i la seva Política de Privacitat. 
  • Enviar els documents des de webs que siguin segures (hem de prestar atenció al simbolo del cadenat i al https ‘’del domini) i mai per pàgines que ens generin qualsevol tipus de dubte. 

També existeixen solucions, com els agregadors financers, que permeten la connexió entre bancs amb l'única finalitat de recuperar certes dades disponibles, prèvia autorització del client, que pot revertir el permís o modificar-ho quan el desitgi. Una opció que ha vingut per quedar-se, més després de l'aterratge en setembre de la nova directiva PSD2, la qual agilitzarà aquest procés d'intercanvi d'informació entre entitats, el que suposarà una autèntica revolució per als préstecs ràpids igual que per a l'operativa diària. 

Això significa que serà possible des d'estar puntualment informat dels moviments i productes de tots els bancs a fer transferències des dels comptes que es tinguin en ells, tot des d'una mateixa aplicació.

Bàner Central Préstec Ràpid Bàner Central Préstec Ràpid
Vols un préstec?
Sol·licita-ho de manera ràpida i 100% en línia. Siguis o no client de BBVA.

Protecció de les teves dades en sol·licitar un préstec ràpid

Partint de la ‘revolució’ prèviament esmentada, BBVA ha posat en marxa el seu nou procés de sol·licitud de préstecs ràpids en línia, amb resposta en 8 hores feiners. Apte per a no clients, no requereix enviament de documentació. N'hi ha prou amb autoritzar la connexió en línia entre BBVA i l'altre banc, fet que permet l'obtenció de les dades necessàries per a la gestió. Una vegada realitzat aquest pas, el compromís és donar una resposta en un període mai superior a les 8 hores feiners sobre la contractació del préstec ràpid, també a través d'Internet, bé des del teu ordinador o des del mòbil.
CTA Préstec Ràpid CTA Préstec Ràpid
Préstecs - També podria interessar-te Préstecs - També podria interessar-te

També et podria interessar

  • T'expliquem com funciona una reunificació de deutes, a més dels seus avantatges i inconvenients.
  • Una de les garanties més grans que té el banc per assegurar-se la devolució del préstec és la nòmina.
  • T'expliquem en què consisteixen els crèdits a l'instant i com se'n pot aconseguir un.
Préstecs - Eines Préstecs - Eines

Eines de préstecs

  • Calcula les condicions de finançament del préstec que necessites amb el nostre simulador i en només 3 minuts.
  • T'ajudem a calcular les condicions de finançament del teu proper cotxe amb el nostre simulador de préstecs especialitzat.