Gamma BBVA Consolidación 85

Coneix més detalls d'aquests fons i plans amb objectiu de preservació creixent de capital
La gamma BBVA Consolidación 85 és una solució d'estalvi i inversió ideada per preservar, com a mínim, el 85% de la inversió inicial, nivell que va augmentant a mesura que s'aconsegueix rendibilitat. Per aconseguir aquesta rendibilitat, compta amb la diversificació entre diverses classes d'actius que gestiona de forma dinàmica un equip altament qualificat. El preu mínim objectiu i el percentatge de preservació de cada client es coneixen sempre. Aquesta gamma es beneficia dels avantatges fiscals dels fons d'inversió. A continuació, detallem les característiques del fons i el pla que componen la gamma BBVA Consolidación 85.
Bàner superior calcula rendibilitat Bàner superior calcula rendibilitat
Treu partit al teu diners
Tria el fons d'inversió que s'adapti més bé a les teves necessitats.

Fons BBVA Consolidación 85

L'objectiu de rendibilitat no garantida d'aquest fons és aconseguir que el valor liquidatiu diari no sigui inferior al 85% del màxim històric assolit. Es tracta d'un fons de renda variable mixta internacional. Inverteix en actius d'alt risc com renda variable, emergents o renda fixa de baixa qualitat a la recerca de rendibilitat, combinats amb altres actius de menor risc, com renda fixa a curt termini, per controlar el risc total de la cartera i poder complir l'objectiu de rendibilitat. Cerca consolidar el valor liquidatiu objectiu, i pot ser que no s'obtingui rendibilitat o fins i tot pèrdues. Segons el grau assolit pel que fa a la cobertura de l'objectiu, el pes dels actius de més risc variarà. Si les circumstàncies del mercat són especialment adverses, el fons podria estar invertit gairebé en exclusiva en actius de risc i rendibilitat molt baixos. L'exposició màxima a renda variable serà del 60%. La inversió en monedes diferents de l'euro pot assolir un màxim del 50% de la cartera. Està qualificat en l'escala de risc de productes financers amb un 5 (mitjà-alt) i l'horitzó d'inversió recomanat és d'almenys dos anys.
Bàner central Bàner central
Cercador de fons
Coneix el catàleg de fons d'inversió de BBVA.

Pla BBVA Consolidación 85

Per completar la gamma BBVA Consolidación 85, es va llançar el pla de pensions amb el mateix nom, per la seva vocació de control de riscos de la cartera i consolidació de guanys a llarg termini. És un pla de pensions de renda variable mixta internacional, que pot invertir entre un 0 i un 60% dels actius en renda variable. El que se cerca és maximitzar la rendibilitat a mitjà termini, amb inversions sempre subjectes a l'objectiu de consolidació no garantit, que consisteix que el valor liquidatiu diari no sigui inferior al 85% del valor liquidatiu històric màxim que s'hagi assolit. La seva qualificació és de 5 sobre 7 en l'escala de riscos.
CTA subinici fons CTA subinici fons
Fons d'Inversió - També podria interessar-te Fons d'Inversió - També podria interessar-te

També et podria interessar

  • Coneix les característiques, la tipologia i la descripció del que coneixem com a actius financers.
  • T'expliquem com funcionen els fons d'inversió i tot el que necessites saber per invertir els teus diners.
  • Risc reduït i rendibilitat coneguda per endavant són dues de les característiques de la inversió en renda fixa.
Fons d'Inversió - Eines Fons d'Inversió - Eines

Eines de fons d'inversió

  • El simulador de fons d'inversió de BBVA t'ajuda a conèixer la rendibilitat que podràs aconseguir amb els teus estalvis.
  • No saps quin fons d'inversió s'adapta millor a les teves necessitats? El nostre comparador t'ajudarà a triar la millor opció.
  • Troba el millor fons d'inversió on invertir els teus estalvis i comença a rendibilitzar els teus diners.
  • Calcula la rendibilitat d'una inversió d'una manera ràpida i senzilla amb la calculadora que posem al teu abast.