El cicle de vida s'incorpora a la gamma BBVA Mi Objetivo

Descobreix totes les característiques d'aquests fons d'inversió amb cicle de vida implementat
La gamma de fons d'inversió de cicle de vida BBVA Mi Objetivo cerca adaptar-se a diferents horitzons temporals, normalment lligats a una fita vital, una necessitat o un objectiu d'estalvi concret. Els fons d'inversió de cicle de vida d'aquesta gamma tenen tres horitzons temporals: 2021, 2026 i 2031. En els tres casos, la inversió és global i diversificada, combinant diferents classes d'actius financers i adaptant-se a les condicions del mercat i, sobretot, al seu horitzó temporal definit. Així, a mesura que s'acosta la data fixada, l'exposició a actius de més risc i amb més possibilitats de rendibilitat va decreixent, alhora que guanyen pes en la cartera actius més conservadors i que ofereixen més seguretat als rendiments que s'esperen obtenir. Així, en els tres casos, quan s'assoleix la data fixada, el volum màxim que invertiran en renda variable serà el 10% del total. Aquesta gamma es beneficia dels avantatges fiscals dels fons d'inversió.
Bàner superior calcula rendibilitat Bàner superior calcula rendibilitat
Treu partit al teu diners
Tria el fons d'inversió que s'adapti més bé a les teves necessitats.

Els tres fons de la gamma

  • BBVA Mi Objetivo 2021, FI. El màxim que invertirà inicialment en actius financers de renda variable serà el 30% (principalment de mercats desenvolupats). La seva exposició a mercats emergents serà, com màxim, del 10% del total dels actius. Dins l'escala de risc, BBVA Mi Objetivo 2021 se situa actualment en un nivell 2 de 7 (considerat risc baix-mitjà).
  • BBVA Mi Objetivo 2026 FI: En el cas d'aquest fons de cicle de vida, els actius de renda variable poden assolir la meitat de la cartera a l'inici de la inversió. La inversió en mercats emergents pot ser, com màxim, del 15%. Dins l'escala de risc, BBVA Mi Objetivo 2026 se situa actualment en un nivell 3 de 7 (considerat risc baix-mitjà).
  • BBVA Mi Objetivo 2031 FI: L'exposició inicial a borsa pot assolir un màxim del 70%, mentre que l'exposició a mercats emergents se situarà en un 20% com a límit màxim. Dins l'escala de risc, BBVA Mi Objetivo 2031 se situa actualment en un nivell 4 de 7 (considerat risc mitjà).

En els tres casos, la part de la cartera que no estigui invertida en renda variable es destinarà principalment a renda fixa, tant pública com privada. Com a mínim el 90% tindrà qualitat creditícia mitjana o alta i, en qualsevol cas, no inferior a la del Regne d'Espanya. És a dir, un màxim del 10% podria estar invertit en emissors de qualitat inferior, sense qualificació o de països emergents.

Pel seu caràcter global podrà tenir la cartera invertida en divises diferents de l'euro.

La inversió mínima inicial en tots aquests fons de cicle de vida és de trenta euros. Per la seva filosofia, orientada a l'estalvi que cerca aconseguir un objectiu concret, una forma adequada d'invertir-hi és mitjançant aportacions periòdiques.

La inversió en els fons de la gamma BBVA Mi Objetivo pot ser liquidada en qualsevol moment, atès que no tenen comissió de reemborsament.

Bàner central Bàner central
Cercador de fons
Coneix el catàleg de fons d'inversió de BBVA.

Què són els fons de cicle de vida?

També coneguts com a fons amb data objectiu, els fons de cicle de vida es gestionen en funció d'un horitzó temporal prefixat, perquè a l'inversor li sigui més fàcil complir l'objectiu d'estalvi que es va marcar. Per això, en els primers compassos de la inversió tindran més exposició en actius de risc com la renda variable, a la recerca d'una rendibilitat més alta. I a mesura que s'acosta el final del termini d'inversió, es va reduint progressivament el risc amb inversions en renda fixa (per exemple, bons) i liquiditat, a la recerca de preservar els estalvis obtinguts.
CTA subinici fons CTA subinici fons
Fons d'inversió - També et podria interessar Fons d'inversió - També et podria interessar

També et podria interessar

  • Coneix les característiques, la tipologia i la descripció del que coneixem com a actius financers.
  • T'expliquem com funcionen els fons d'inversió i tot el que necessites saber per invertir els teus diners.
  • Risc reduït i rendibilitat coneguda per endavant són dues de les característiques de la inversió en renda fixa.
Fons d'inversió - Eines Fons d'inversió - Eines

Eines de fons d'inversió

  • El simulador de fons d'inversió de BBVA t'ajuda a conèixer la rendibilitat que podràs aconseguir amb els teus estalvis.
  • No saps quin fons d'inversió s'adapta millor a les teves necessitats? El nostre comparador t'ajudarà a triar la millor opció.
  • Troba el millor fons d'inversió on invertir els teus estalvis i comença a rendibilitzar els teus diners.
  • Calcula la rendibilitat d'una inversió d'una manera ràpida i senzilla amb la calculadora que posem al teu abast.