Aportacions periòdiques als teus fons d'inversió: estalvia per al futur

Minimitza el risc i cerca una major rendibilitat.
Estalviar per al futur suposa traçar un pla a llarg termini. Una bona opció de cara a assolir les metes plantejades, és fer aportacions periòdiques al teu fons d'inversió. La qüestió que se'ns planteja, amb això, és saber la diferència entre aquestes i una inversió puntual. Des de BBVA te l'expliquem al detall.
Bàner superior calcula rendibilitat Bàner superior calcula rendibilitat
Treu partit al teu diners
Tria el fons d'inversió que s'adapti més bé a les teves necessitats.

Avantatges de les aportacions periòdiques als teus fons d'inversió

  • Les aportacions periòdiques als teus fons d'inversió es pot automatitzar. Això permet traçar un pla d'estalvi sistemàtic i a mida, el qual inclou també la resta d'imports recurrents que es detrauran del compte. Més senzill que esperar a acumular una quantitat i, una vegada es té, decidir quin és el moment òptim per invertir-la.
  • Es pot variar l'import i cadència d'aquest tipus d'aportacions quan sigui necessari. A més, el seu import sol ser inferior al de les inversions puntuals, fet que permet una major disponibilitat de diners líquid.
  • És difícil saber, o intentar saber, el moment òptim per invertir. Encara que sembli el contrari, és habitual invertir quan desapareix el risc (i els actius estan més cars) per vendre quan aquest torna a aparèixer (i es redueix el valor dels actius). Això acaba resultant frustrant per a qualsevol inversor. Existeix un mode de combatre aquesta conducta i és fent aportacions periòdiques als teus fons d'inversió, fet que et permet obtenir un estalvi planificat en invertir petites quantitats en diversos moments de mercat, obtenint una major rendibilitat a llarg termini.
Bàner central Bàner central
Cercador de fons
Coneix el catàleg de fons d'inversió de BBVA.
Com es pot comprovar, les aportacions periòdiques són una manera fàcil, eficaç i còmoda d'aconseguir els teus plans d'estalvi futurs. Únicament cal invertir petites quantitats regularment i veuràs créixer els teus estalvis durant els anys. BBVA compta amb una Calculadora d'Inversions que pot ajudar a traçar un pla.
CTA subinici fons CTA subinici fons
Fons d'inversió - També et podria interessar Fons d'inversió - També et podria interessar

També et podria interessar

  • Coneix les característiques, la tipologia i la descripció del que coneixem com a actius financers.
  • T'expliquem com funcionen els fons d'inversió i tot el que necessites saber per invertir els teus diners.
  • Risc reduït i rendibilitat coneguda per endavant són dues de les característiques de la inversió en renda fixa.
Fons d'inversió - Eines Fons d'inversió - Eines

Eines de fons d'inversió

  • El simulador de fons d'inversió de BBVA t'ajuda a conèixer la rendibilitat que podràs aconseguir amb els teus estalvis.
  • No saps quin fons d'inversió s'adapta millor a les teves necessitats? El nostre comparador t'ajudarà a triar la millor opció.
  • Troba el millor fons d'inversió on invertir els teus estalvis i comença a rendibilitzar els teus diners.
  • Calcula la rendibilitat d'una inversió d'una manera ràpida i senzilla amb la calculadora que posem al teu abast.