Compte remunerat: màxima rendibilitat per als teus estalvis

Un compte remunerat és una forma de treure el màxim partit als teus estalvis amb total disponibilitat dels teus diners
El compte remunerat és un tipus de compte pensat per obtenir rendibilitat; de fet, és més alta que un compte d'estalvi. A més, la inversió es pot recuperar en qualsevol moment, sense cap penalització ni comissió.
Bàner Superior Comptes Sense Comissions Bàner Superior Comptes Sense Comissions

Coneix el Compte Online Sense Comissions

Davant d'altres productes (com els comptes corrents i les llibretes d'estalvi) que ofereixen una rendibilitat més escassa, els comptes remunerats ofereixen més rendibilitat i liquiditat, sobretot durant els primers mesos. Per això és un bon producte per estalviar. I davant d'un dipòsit tradicional, l'interès del qual es cobra de manera constant durant la seva vida, el compte remunerat sol tenir un període inicial de 3 o 4 mesos amb un tipus d'interès força elevat (això és per fer-los més atractius, generalment per captar l'atenció de possibles inversors), i posteriorment se'n redueix el tipus, normalment per sota del dels dipòsits.

Aquesta rendibilitat varia segons el saldo. És a dir, que el banc aplica un tipus d'interès en funció d'uns trams preestablerts. Aquest interès acostuma a ser més alt que un compte d'estalvi, per això s'acostumen a anomenar “supercomptes”.

D'altra banda, davant de l'àmplia flexibilitat total que admeten altres productes (com ara un compte corrent), els comptes remunerats tenen limitada l'operativitat; així, no solen admetre domiciliacions, ni vinculació de targetes, ni transferències, ni rebuts.

A més, els comptes remunerats permeten total liquiditat, la disponibilitat absoluta de fons. I ofereixen la possibilitat de disposar de talonaris de xecs i l'opció de domiciliar, sense cap penalització.

Bàner Central No Comissions Bàner Central No Comissions

0 € en comissions pel teu compte i targeta.

Coneix el Compte Online Sense Comissions

Finalment, davant de dipòsits i altres productes d'estalvi que penalitzen amb una comissió per cancel·lació abans del venciment, els comptes remunerats permeten tenir liquiditat en qualsevol moment, sense comissions ni penalització.

Si estàs pensant a invertir en un compte remunerat, a BBVA t'animem a conèixer la nostra gamma i a contractar el que millor s'adapti a les teves preferències. Sens dubte, tenim el teu.

CTA Fes-te Client CTA Fes-te Client
Comptes - També et podria interessar Comptes - També et podria interessar

També et podria interessar

  • Ajuden a identificar el banc receptor d'una transferència i garantir la seguretat del procés.
  • Hem posat a la teva disposició diverses funcionalitats en línia que faran més senzilles les teves gestions, siguis on siguis.
  • El temps que triga a fer-se una transferència varia. T'expliquem tot el que fa referència a aquesta operació bancària.
Comptes - Eines Comptes - Eines

Eines de comptes