Així canviarà les fintech la normativa PSD2

Més opcions i serveis de valor afegit per al consumidor.

El terme fintech (nascut d'unir finance i technology) fa referència a aquelles empreses que cerquen transformar els serveis financers utilitzant les noves tecnologies. El seu objectiu és fer una banca més accessible per al client, simplificant els processos que aquest ha de fer (com els pagaments i cobraments o la realització d'inversions), a la qual cosa ajuda l'ús d'Internet. 

Un model innovador que està fent que aquestes fintech creixin a gran velocitat. Tanmateix, serà amb l'aplicació de la normativa PSD2 (el proper 14 de setembre) quan adquireixin aquesta posició de privilegi que tant anhelen i que fins a la data no han pogut aconseguir.

Bàner Superior Biometria Bàner Superior Biometria
Unifica la teva operativa a l'aplicació de BBVA
Fes tot el que necessites des del mòbil de manera fàcil i còmoda.

I és que aquesta directiva no solament cerca potenciar la seguretat en els pagaments en línia, també vol acabar de definir un mercat únic de pagaments en línia a l'EEE. Un espai en què aquestes fintech tindran un paper protagonista en comptar amb les mateixes eines que les entitats bancàries tradicionals, obligades a compartir la informació dels seus clients (sempre que aquests donin el vistiplau) amb les TPP. 

Un fet que obre per al consumidor nous opcions entre les quals triar a l'hora de fer pagaments en línia, més senzilles i usables, al mateix temps que els ofereix serveis de valor afegit que els ajudaran a prendre millors decisions financeres.

BBVA i les fintech

BBVA també camina alineada amb la normativa PSD2 pel que fa a les fintech. Són un element fonamental de cara a oferir un millor servei als nostres clients. 

Per això, fa temps obrim la nostra plataforma a les TPP i, des de llavors, aquestes es poden beneficiar de la nostra tecnologia per tal de crear funcionalitats que puguin donar un valor afegit al consumidor

Bàner Central Biometria Bàner Central Biometria
Descobreix la Banca en línia de BBVA
Aprofita totes les funcionalitats que t'oferim i que et permetran fer les teves operacions diàries des del mòbil.
Això, unit a la nostra estratègia d'anticipació, permet als nostres clients accedir a solucions innovadores que els fan la vida més fàcil com, per exemple, el Servei d'Agregació amb el qual tenen tots els seus comptes i targetes en un mateix lloc. També disposen de serveis com encendre o apagar les seves targetes des del mòbil o El meu dia a dia per tenir controlada la seva economia de manera senzilla des de l'app de BBVA. Es pot demanar més?
CTA Biometria CTA Biometria