Vols domiciliar la nòmina a BBVA? Fes-ho amb el Servei de Mudança

Domiciliar la nòmina en un altre compte pot fer-se de forma còmoda i ràpida.

A vegades, resulta necessari canviar de banc a causa de que l'actual ha modificat les seves condicions o perquè es presenta una nova situació financera que requereix una compta amb un altre tipus de característiques. Tanmateix, davant aquest moviment, el trasllat de rebuts i nòmines pot resultar un procés complicat i tediós. 

No obstant això, i de la mà de les noves tecnologies, s'han creat experiències com el Servei de Mudança de BBVA, que té com a objectiu facilitar aquestes gestions. En aquest article explicarem com domiciliar la nòmina en el teu nou compte gràcies a aquest nou servei.

Servei Mudança Top Servei Mudança Top
Servei de Mudança de BBVA
Canvia la teva nòmina o pensió a BBVA de forma fàcil i còmoda.

Què és el Servei de Mudança?

Abans de prendre la decisió de canviar de banc cal meditar els beneficis i inconvenients que això suposa, el que comporta valorar els avantatges de traslladar el compte i els serveis addicionals que ofereix el banc de destí. A partir d'aquí, i una vegada que s'ha decidit fer el canvi, comencen els maldecaps en forma d'incòmodes i llargues gestions de trasllats de serveis i de comptes. 

El Servei de Mudança de BBVA és una funcionalitat totalment gratuïta que BBVA ofereix per facilitar aquest tipus de gestions. Els seus clients poden accedir a ella des de bbva.es o des de l'app de BBVA. Aquells que encara no el són, també poden comptar amb el servei en obrir un compte a BBVA. De la seva mà, el client pot triar quins rebuts i ingressos vol traslladar.

En el primer cas, si es tria l'opció de trasllat de rebuts, BBVA s'encarrega de posar-se en contacte amb els emissors dels rebuts d'aigua, gas, telèfon, internet, col·legis, etc. per sol·licitar-los el canvi de domiciliació. Si el que desitja és el trasllat d'ingressos recurrents, l'usuari pot triar si fer ell la gestió amb la seva empresa o pagador de nòmina o uns altres ingressos per gestionar el canvi de domiciliació o deixar-la a les mans de BBVA facilitant el contacte del pagador per fer aquesta comunicació.

Com activar el Servei de Mudança de BBVA

Utilitzar el Servei de Mudança de BBVA és molt senzill. Si l'interessat encara no és client de BBVA, el primer pas a prendre és obrir un compte bancari , que està exempta de comissions de transferències, de retirada d'efectiu a crèdit o dèbit en caixers (de BBVA), d'administració i manteniment del compte i d'emissió i manteniment de la targeta de dèbit. Donar-se d'alta és gratuït i pot fer-se en persona o de forma telemàtica, tant en bbva.es com en l'app de BBVA. 

Després d'aquest pas previ, o en cas que la persona interessada ja fora client, haurà de seleccionar l'experiència Servei de Mudança des del web o l'aplicació mòbil. Els clients que desitgin fer un trasllat en la domiciliació de la seva nòmina poden sol·licitar, mitjançant una d'aquestes plataformes virtuals, el document que hauran de presentar en la seva empresa per demanar el canvi de compte on rebre el seu sou a partir d'aquest moment. 

Existeixen unes altres situacions en què pot fer-se un trasllat d'ingressos, com és el cas dels propietaris de béns immobiliaris, que reben de forma recurrent el pagament d'un lloguer, o els pensionistes. Els primers podran obtenir el document necessari per lliurar als seus llogaters i, d'aquesta manera, rebre el pagament en el nou compte de manera automàtica i sense cost. Els pensionistes, per part seva, poden demanar informació suplementària per correu electrònic o en la seva sucursal sobre com domiciliar la pensió en el seu nou compte bancària mitjançant el Servei de Mudança. 

En cas que el client desitgi fer el trasllat d'un rebut mitjançant el Servei de Mudança, n'hi haurà prou que faci una foto d'aquests rebuts i BBVA s'encarregarà de la gestió del canvi de rebuts al seu nou compte bancària, que es durà a terme de manera immediata.

Servei de Mudança Central Servei de Mudança Central
Porta els teus rebuts, ingressos i més
Coneix tot el que pots fer a través del Servei de Mudança.

Gestions a tenir en compte en domiciliar la nòmina

Existeix una sèrie de recomanacions a tenir en compte relacionades amb la domiciliació de la nòmina quan es fa un canvi cap a un nou compte: 

  • Assegurar-se que el nou compte compleix amb els requisits i serveis que se cerquen. Per fer-ho, és recomanable parlar amb el gestor o consultar atentament les condicions en la pàgina web del banc.
  • No cancel·lar el compte de l'altre banc fins a assegurar-se que totes les domiciliacions i els rebuts han estat abonats (podrien quedar pagaments pendents, amb les seves penalitzacions corresponents). Un error força comú en crear un nou compte, generat en intentar evitar eventuals cobraments de comissions.
  • Informar a tots els pagadors del canvi de compte (sobretot si s'és treballador per compte d'altri). De no fer-se, aquests seguiran fent els ingressos en l'antiga entitat bancària i això pot produir un descobert en el nou compte.

Si necessites canviar d'entitat bancària i t'has decidit per un compte de BBVA, aprofita el Servei de Mudança per fer el trasllat de domiciliació de nòmina i de pagament de rebuts. Pots fer totes les gestions de forma totalment digital des de bbva.es o des de l'aplicació mòbil i en només uns clics. Canviar de compte mai havia estat tan fàcil.

Servei de Mudança CTA Servei de Mudança CTA