App per estalviar: el teu nou aliat

Eines que t'ajuden amb el teu coixí financer.

Els mòbils et poden facilitar i abaratir algunes de les tasques que fas cada dia com, per exemple, fer la compra, conversar amb un amic o familiar que es troba a molta distància o accedir instantàniament a tota mena d'informació. Accions que fa 20 anys eren més difícils de fer i tenien un cost més alt. 

Així, un dels camps en què més ens ajuden és el de l'estalvi. I ho fan de la mà de les diferents apps ja existents, amb les quals assolir els objectius és molt més senzill ja que, entre altres moltes coses, et donen més control sobre les teves despeses i, per això, dels teus estalvis. 

A BBVA sabem que és important, i per això hem creat diverses solucions que t'ajudaran a aconseguir la teva meta d'estalvi.

Bàner Superior Programa el teu Compte Bàner Superior Programa el teu Compte
Estalvia amb Programa el teu Compte
Utilitza les seves 6 regles i compleix les teves metes de forma ràpida i senzilla

Funcionalitats enfocades a estalviar

Actualment, l'app del banc disposa de cinc funcionalitats al teu abast, cadascuna amb un objectiu diferent però sempre relacionat amb l'estalvi. Parlem d'El meu dia a dia, Moviments previstos, Bconomy, Programa el teu Compte i Les meves Metes. 

El meu dia a dia: tenir els diners sempre sota control és més senzill amb aquesta eina que desglossa les teves despeses i ingressos per categories. Es basa en la creença que, com més informació disposes, més fàcil és aconseguir el que et proposes. A més, és molt senzilla d'utilitzar i molt intuïtiva. 

Moviments previstos: ubicada dins Bconomy, genera estimacions de les teves despeses i ingressos a dos mesos vista. D'aquesta manera, pots avançar-te i prendre les decisions més apropiades a l'hora d'estalviar. 

Bconomy: fa estudis de les teves finances d'acord amb l'evolució dels teus ingressos i despeses, de l'estalvi de què disposes, del percentatge dels teus diners que dediques al teu habitatge o de si estàs endeutat. Una vegada contrasta aquestes dades, elabora un diagnòstic i proposa plans per millorar les teves finances. També fa una comparativa amb persones amb característiques semblants a les teves perquè sàpigues com estàs tractant la teva economia.
Bàner Centre Programa el teu Compte Bàner Centre Programa el teu Compte
Compte Metes BBVA
El compte que t'ajuda a aconseguir els teus objectius d'estalvi.

Evita despeses innecessàries en la teva jornada laboral

Programa el teu Compte: està pensada per tenir més control sobre el teu compte mitjançant l'ús de les seves 6 funcionalitats: Amb Arrodoniment pots traspassar a un altre compte els canvis de cada compra que facis amb targeta de dèbit fins a l'euro següent. També disposes d'Estalvi en Nòmina, Estalvi a Final de Mes i Estalvi en Pressupostos. La primera automatitza el pas d'un percentatge del saldo de la teva nòmina a un altre compte a principis de mes. La segona fa el mateix procés però a final de mes i basant-se en el saldo total del teu compte. La tercera ho fa partint del sobrant dels pressupostos elaborats amb Bconomy. Finalment tenim la regla de Saldo màxim, amb la qual s'estableix un límit que, en cas de superar-se, genera una transferència automàtica de l'excedent a un altre compte d'estalvi, i la de Saldo mínim, que imposa un límit per avall que mai no es pot excedir (evitant que et quedis sota mínims o en descobert). 

Les meves Metes: aquest compte bancari és contractable a través de l'app de BBVA o a bbva.es. Un cop l'obris, has de definir el seu nom (el del teu objectiu d'estalvi), la quantitat que et suposarà i el termini estimat per complir-lo. En funció del que estableixis, t'envia notificacions perquè sàpigues en qualsevol moment com evoluciona el teu objectiu. Obrir-lo i mantenir-lo no té cost i, a més, pots accedir als teus diners sempre que ho necessitis.

CTA Programa el teu Compte CTA Programa el teu Compte