Gestiona les teves claus de manera segura

Descobreix la millor forma de protegir les teves credencials bancàries.

Les teves claus sempre segures amb BBVA

BBVA posa a la teva disposició tots els mitjans al seu abast per garantir la seguretat en les operatives mitjançant un sistema de Claus Segures. I és que és important que claus com el PIN de la teva targeta o la clau d'accés a BBVA.es, les quals són privades, estiguin custodiades de manera segura. En els nostres sistemes interns s'emmagatzemen xifrades de forma irreversible, de manera que ningú a BBVA les pot conèixer.

També has de saber que BBVA no et sol·licitarà les teves credencials de BBVA.es per correu electrònic o per SMS. Per això, en cas que rebis un missatge d'aquest tipus, si us plau, no facilitis la informació per aquests canals. 

Finalment, és bo que coneguis que els navegadors ofereixen la possibilitat de guardar els usuaris i contrasenyes dels llocs web que les requereixen. Des de BBVA et recomanem no guardar mai les claus d'accés al nostre servei de Banca a Distància en un ordinador o pastilla, ja que poden ser objecte d'atacs informàtics, quedant aquestes exposades.

Consells BBVA

Lee les següents recomanacions per protegir adequadament les teves claus,

  • Utilitza claus complexes i difícils d'esbrinar que continguin majúscules, minúscules i números intercalats.
  • Les contrasenyes són secretes, no les comparteixis amb ningú i canvia-les de forma periòdica.
  • No apunts la teva contrasenya en pósits o quaderns; memoritza-la o utilitza gestors de contrasenyes especialitzats.
  • En ordinadors compartits o connectat a xarxes Wi-Fi públiques no introdueixis les teves credencials d'accés ni facilitis dades personals, com adreça postal, telèfon, etc.
  • Sempre que sigui possible és recomanable activar l'autenticació en dos passos en els serveis que el permetin. A més de la teva clau d'accés, se sol·licitarà un altre tipus d'identificació (per exemple, un codi enviat al mòbil). Aquest sistema afegeix una capa extra de seguretat al compte.
  • En cas de rebre un SMS de confirmació d'una operació que no has fet, contacta amb BBVA en el 91 224 94 26 per informar que s'està produint una operació sense el teu consentiment.