Coneix quant val la casa que t'interessa

Ja saps quant necessites i busques una hipoteca?

Si tens dubtes per comprar casa teva, et guiem pas a pas

Consulta a la nostra guia tots els passos que té el procés de compra d'un habitatge.

A més, amb BBVA Valora, podràs conèixer el preu d'un cotxe i molt més

  • Si estàs buscant un cotxe o si ja el tens, BBVA Valora t'ajuda a saber-ne el preu estimat.
  • Calcula quant podries estalviar en la teva factura de la llum i quant et costaria la instal·lació.

Necessites més informació?

BBVA Valora és una eina de BBVA que facilita el preu aproximat d'un habitatge a partir de la informació del valor cadastral d'aquest (geoposició, metres quadrats, any de construcció i determinades característiques de l'habitatge), i també segons les ofertes publicades d'habitatges semblants i propers.

D'aquesta manera, pots utilitzar BBVA Valora com un simulador de taxació en línia, ja que t'ajuda a conèixer el preu de l'habitatge i, fins i tot, et permet fer els primers números de cara comprar-lo. Això sí, cal tenir sempre present que mai no substitueix la taxació oficial de l'habitatge.

Més informació sobre BBVA Valora

BBVA Valora és un servei del Grup BBVA que està constituït per cinc eines: quant pot valer, com és el barri (titularitat de Madiva Soluciones, S.L.) com fer els números, les despeses de casa, i l'eina Comprar o llogar (titularitat de BBVA, S.A.).

Madiva Soluciones, S.L. és una companyia tecnològica del Grup BBVA proveïdora d'eines i solucions per a l'anàlisi d'informació. Amb la seva tecnologia, Madiva genera informació procedent de fonts accessibles al públic i, combinant-la amb algoritmes, ofereix informació d'interès de diversos sectors, l'immobiliari, entre d'altres.

Pel que fa a les eines, quant pot valer i com és el barri, de Madiva Solucions, S.L.: tota la informació s'obté a partir de la informació cadastral de l'immoble. El cadastre és el registre oficial de tots els immobles, com habitatges, locals o parcel·les. Madiva Soluciones, SL obté les dades d'aquest registre per als habitatges de tota Espanya, llevat del País Basc i Navarra. Aquestes dues comunitats autònomes tenen els seus propis sistemes per calcular la valoració cadastral (un per cada territori foral), i actualment no disposen de consulta en línia.

Els preus d'habitatge mostrats no són una taxació oficial, en què un professional visita l'immoble i analitza el seu estat de conservació i característiques per determinar un valor. A més se n'exclouen aspectes que en modifiquen el valor com la qualificació administrativa de l'habitatge (si és un habitatge de protecció oficial, per exemple), l'estat de conservació, les característiques especials (vistes, alçada o primera línia de platja) o equipaments (jardins, piscina i altres serveis).

En relació amb les eines, com fer els números, les despeses de casa, de BBVA, S.A.: tota la informació s'obté a partir de les dades que proporciona l'usuari, i el càlcul de les despeses derivades de la constitució de la hipoteca es calculen sobre el valor estimat de l'immoble. Aquestes despeses poden variar de conformitat amb el valor definitiu de l'immoble. En cas que l'usuari estigui interessat a sol·licitar finançament, l'operació queda subjecta a l'aprovació prèvia de BBVA, i no constitueix una oferta de contractació que vinculi ni BBVA ni l'usuari. Per gestionar la sol·licitud de l'usuari, BBVA tindrà en compte, entre d'altres, el valor de taxació de l'habitatge, que determinarà el límit màxim que es pot finançar en cas d'aprovació. En relació amb l'eina Comprar o llogar de BBVA, S.A.: tota la informació s'obté a partir de les dades que proporciona l'usuari i de les de fonts accessibles al públic. Amb referència al mapa, la informació que es proporciona a l'usuari la prové d'Idealista, S.L., que accedeix directament a la seva pàgina web, en punxar els enllaços dels testimonis que se situen sobre aquest mapa.

Els càlculs de preus d'habitatge i valoració d'immobles, així com la informació que es proporciona a través de cadascuna de les eines, són dades estimades, i tenen una finalitat merament informativa o orientadora. No contenen cap suggeriment, assessorament o recomanació per contractar un producte o servei bancari. Les decisions les pren únicament l'usuari.