BBVA Plan EstarSeguro

Contracta BBVA Plan EstarSeguro des del mòbil o bbva.es

Unifica les teves assegurances en un únic rebut i estalvia fins a un 15%

Sense interessos, sense comissions i sense costos addicionals.
 • Agrupa les teves assegurances i fracciona-les sense cost.
 • Com més assegurances hi incloguis, més estalviaràs.
 • Sol·licita'l còmodament des del mòbil.

Què és BBVA Plan EstarSeguro?

 • Agrupa les teves assegurances BBVA
  Fracciona'n el pagament en 12 mesos sense cost i aconsegueix estalviar fins a un 15%. Pots contractar-lo còmodament des de bbva.es o l'aplicació de BBVA. Per gaudir-ne, cal contractar la targeta Pla EstarSeguro.
 • Assegurances disponibles
  A BBVA Plan EstarSeguro pots incloure-hi les assegurances de cotxe, moto, llar, salut, vida i accidents. A més, pots incloure-hi més d'una assegurança del mateix producte, sempre que siguis el prenedor de la pòlissa. 
 • Fins a un 15% d'estalvi
  Podràs estalviar des de la segona assegurança que hi incloguis. Com més en tinguis, més gran serà l'estalvi en el teu rebut.

Què necessito per contractar-lo?

 • Per gaudir de BBVA Plan EstarSeguro cal contractar la targeta BBVA Plan EstarSeguro, sense interessos, comissions ni costos addicionals. Targeta de crèdit subjecta a l'aprovació prèvia de BBVA. La targeta BBVA Plan EstarSeguro només es pot utilitzar per pagar les primes de determinades assegurances de les companyies BBVASEGUROS, S‌.‌A., de Seguros y Reaseguros, BBVA ALLIANZ SEGUROS Y REASEGUROS S.A., SANITAS S‌.‌A. de Seguros y LIBERTY Seguros, S‌.‌A. Oferta vàlida fins al 31/01/2025; a partir d'aquesta data, se'n farà la pròrroga anual, sempre que no hi hagi canvis en les condicions.

  En una operació de 600 € a satisfer en 12 mesos al tipus d'interès nominal anual del 0 %, l'import total a pagar seria de 600 € en quotes mensuals de 50 €; la TAE, taxa anual equivalent, resultant serà del 0%.

El teu banc al mòbil amb l'aplicació de BBVA

Funcionalitats relacionades