Encendre i apagar targetes

Activa i desactiva les teves targetes si no les localitzes o si sospites d'un possible frau

  • Controla, de la forma més segura, l'ús que dones a les teves targetes.
  • Podràs encendre-les (activar-les) o apagar-les (desactivar-les) en qualsevol moment, si tens una emergència, si no les trobes o si no les has d'utilitzar durant un temps.

Què és encendre i apagar les teves targetes?

És una opció que t'ofereix BBVA perquè puguis encendre o apagar les teves targetes de dèbit i/o crèdit quan vulguis, sigui per manca d'ús, pèrdua, robatori o si sospites d'un possible frau al teu compte.

En qualsevol moment, podràs apagar temporalment les teves targetes, o donar-les de baixa completament, inhabilitant-les per fer compres en línia o físiques, girs, pagaments a l'estranger o fer consultes i retirades de diners en caixers automàtics.

Si per algun motiu utilitzes una targeta ‘apagada’ per fer una operació, t'arribarà una notificació indicant que has de tornar a ‘encendre-la’ si vols utilitzar-la.

Com apago o encenc la meva targeta?

Accedeix a la teva banca online amb el mòbil o tauleta tàctil per encendre o apagar les teves targetes sempre que ho necessitis.

Amb el teu mòbil a l'app:

  • A la pantalla d'Inici, prem sobre la targeta que vulguis i tria l'opció ‘Apagar o Encendre’ targeta.

A través de bbva.es:

  • A la teva Posició Global, a la secció de Targetes, prem ‘Limitar operativa’ i selecciona la targeta que vulguis apagar o encendre.
  • Prem la icona General > Següent.
  • En aquesta pantalla, podràs encendre o apagar, temporalment o completament, la teva targeta.

Ciberseguretat

Vegeu més notícies