31 d'octubre

Promocions de Halloween

Ha arribat la nit més terrorífica de l'any. Si no vols un ensurt, dona una ullada a les nostres ofertes i promocions. 

Necessites més informació?

No. Els Préstecs Ràpids sense papers estan pensats per a les persones que actualment no disposen d'un compte a BBVA. Però recorda que, si vols beneficiar-te d'un 1% de reducció en el tipus d'interès, hauràs d'obrir un compte a BBVA i domiciliar la teva nòmina o pensió durant tota la durada del crèdit ràpid.

Altres dates importants

  • El Dia Internacional de l'Estudiant commemora la figura de l'alumne/a dins la comunitat educativa, així com la lluita en pro d'una educació lliure i per a tothom. La data oficial de la celebració, establerta per la Unió Internacional d'Estudiants, és el 17 de novembre.
  • El Black Friday és la tradició de divendres negre que té l'origen als Estats Units. Se celebra des de fa dècades després del Dia d'Acció de Gràcies.
  • El Dia del Professor homenatja totes aquelles persones que s'encarreguen de l'educació dels estudiants. Aquesta celebració, que a Espanya té lloc el 27 de novembre, té com a objectiu principal reconèixer i valorar aquest ensenyament, així com exalçar el rol del mestre/la mestra.