Com obrir un compte per a dos titulars?

T'expliquem què has de fer per poder incloure dos titulars en obrir un Compte Online.
Si vols obrir un compte per a dos titulars, podeu fer el procés a bbva.es, des de l'app BBVA o a qualsevol de les nostres oficines. Recomanem que ambdós titulars estigueu presents en el moment d'obrir el vostre compte.

A continuació t'ensenyem com fer-ho:

Segueix els passos que detallem aquí

* Recorda indicar que sereu dos titulars. 

Important: durant el procés d'alta haureu de triar un d'aquests dos mètodes d'identificació:

Iberpay: Utilitzant un número de compte que tingueu en un altre banc.

Podeu utilitzar el mateix número de compte per identificar ambdós titulars, si aquest compte que faciliteu també és compartit. En un termini aproximat de 10-12 dies (un cop hàgiu lliurat tota la documentació requerida), rebreu un correu electrònic notificant-vos que el vostre compte ja està operatiu per fer ingressos i pagaments amb total normalitat. Així mateix, podreu accedir a les vostres posicions globals respectives per verificar l'estat d'emissió de cadascuna de les targetes.

Missatger: Identificació de manera presencial.

Si heu triat l'opció “Missatger”, al final del procés es mostrarà en pantalla un número de telèfon perquè pugueu posar-vos en contacte* amb l'empresa de missatgeria que treballa amb BBVA. Podeu concertar una cita individual o conjunta, a l'adreça que indiqueu. El missatger passarà a recollir la documentació i comparar les dades aportades. Una vegada fet aquest procés, cada titular rebrà un correu electrònic i un SMS notificant que el vostre compte ja està operatiu, i podreu accedir a la vostra posició global.

* Si per algun motiu no heu pogut posar-vos en contacte amb l'empresa de missatgeria per concretar-hi una cita, ells es posaran en contacte amb vosaltres trucant-vos al mòbil per intentar fixar la data i l'hora de la recollida de la documentació.

Segueix els passos que detallem aquí

Recorda indicar que sereu dos titulars.

Recomanacions per al procés:

  1. Que ambdós titulars sigueu majors d'edat (18 anys o més).
  2. Tenir un número de DNI o NIE (número d'identitat d'estranger a Espanya). Us recomanem tenir preparades i desades a l'ordinador les fotografies d'ambdós documents.
  3. Tenir a mà els telèfons mòbils d'ambdós titulars per poder signar els contractes mitjançant un SMS gratuït que us enviarà BBVA als números de telèfon que indiqueu al formulari.

Què passa si només un dels dos és client de BBVA?

Si ja ets client i vols aprendre com afegir titulars al teu compte o obrir-ne un de nou amb dos titulars, prem aquí.