Com puc posar-me en contacte amb el meu gestor Contigo

T'expliquem les vies de comunicació que BBVA t'ofereix per posar-te en contacte amb el teu gestor.

Com puc parlar amb el meu gestor Contigo?

Via telefònica

A l'hora de posar-te en contacte amb el teu gestor Contigo, el més habitual i efectiu és que ho facis a través del telèfon, trucant a un número 900. Entra a la teva Posició global a través de BBVA.es o de l'aplicació de BBVA (introdueix les teves claus d'accés) i, en el menú superior, prem en “El meu gestor”, i hi trobaràs les seves dades de contacte. 

A més, podràs trucar-li a qualsevol hora del dia i qualsevol dia de la setmana, ja que, si no està disponible, t'atendrà el seu equip de suport. Aquest equip està operatiu les 24 hores del dia i, en cas de no poder resoldre el teu dubte sobre una operativa, informarà el teu gestor perquè es posi en contacte amb tu al més aviat possible.

Vía web o aplicació

Pots posar-te en contacte amb el teu gestor a través de bbva.es l'aplicació de BBVA. Accedeix a la teva àrea privada amb l'usuari i contrasenya, selecciona El meu gestor, al menú superior, i prem al nom del gestor. Aquí pots iniciar una conversa privada amb el gestor, en un entorn totalment segur. A més, podràs desar l'historial de les vostres converses i les seves dades adjuntes a l'apartat Les meves Converses.

Recorda que el teu gestor BBVA Contigo podrà ajudar-te en qualsevol gestió: 

  • Informar-te dels productes de BBVA que t'interessin.
  • Resoldre't els dubtes sobre les teves inversions o operacions.
  • Enviar-te documents de contractació de productes BBVA i signar-los des de la mateixa aplicació de BBVA.