Targetes virtuals prepagament, què són?

Descobreix aquest mètode de pagament per a transaccions per internet.
Internet ha revolucionat la forma en què comprem. L'àmplia gamma de productes disponibles, la competitivitat dels preus, i la comoditat de comprar des de casa fan que cada vegada més el comerç en línia sigui l'opció favorita pels compradors. No obstant això, comprar per internet comporta també certs riscos, per la qual cosa les entitats bancàries han cercat noves alternatives per garantir la seguretat d'aquest mètode de compra i, entre elles es troben les targetes virtuals prepagament. A continuació, t'expliquem en què consisteix aquest mètode de pagament i quins avantatges t'ofereix.
Top Targeta Virtual Top Targeta Virtual
Targeta Virtual BBVA
Fa les teves compres en línia de manera ràpida i còmoda.

Què són les targetes virtuals prepagament?

Les targetes virtuals prepagament són aquelles que falten de suport físic. Es tracta d'un mètode de pagament dissenyat específicament per fer compres per internet. Igual que les targetes convencionals, aquestes compten amb un número identificador, una clau o PIN, una data de caducitat, i un codi de seguretat CVV. Tanmateix, aquestes dades són virtuals, i no estan reflectits en una targeta de plàstic com les tradicionals. A més, aquestes targetes virtuals no estan vinculades al compte bancari del propietari ni a les seves targetes físiques.

Com funcionen les targetes virtuals prepagament?

Les targetes virtuals prepagament funcionen com qualsevol targeta de prepagament. L'usuari pot ingressar la quantitat desitjada en la targeta virtual, sempre dins els límits establerts en les condicions de la targeta. Normalment aquestes targetes es carreguen amb la quantitat exacta de la compra que es pretén fer, de manera que el propietari de la targeta evita que la plataforma en línia en què està comprant li coure un import superior.

La majoria dels bancs ofereixen diferents possibilitats per recarregar la targeta. Com ocorre amb molts altres tràmits bancaris, aquesta recàrrega es pot fer de manera presencial en una sucursal bancària, o a través d'un caixer automàtic. També existeixen opcions a distància, com la recàrrega per telèfon trucant al servei d'atenció al client, o a través d'internet, en l'app o la pàgina web de l'entitat.

Una vegada s'ha recarregat la targeta, la seva utilització per al pagament de compres en línia no suposa cap dificultat, ja que bàsicament s'han de seguir els mateix passos que amb les targetes de crèdit i dèbit. La pàgina web condueix a l'usuari a un formulari en què ha d'introduir les seves dades de facturació (nom, cognoms i direcció), el número de la targeta, la seva caducitat i el seu CVV. Després d'emplenar aquestes dades, simplement es confirma la compra.

Com contractar les targetes virtuals prepagament

La contractació d'una targeta virtual no està subjecta a massa requisits, especialment si l'usuari ja compta amb unes altres targetes en la mateixa entitat. En la majoria dels casos només és necessari disposar d'una adreça de correu electrònic i una compta amb l'entitat bancària amb què es contractarà la targeta.

Al tractar-se d'una eina per comprar per internet, els bancs solen donar l'opció de contractar aquest servei per aquesta mateixa via. Per fer-ho, el sol·licitant només ha de seleccionar l'opció de contractar la targeta virtual del seu interès en la pàgina web o app de l'entitat. Aquesta opció li condueix al formulari en què ha d'introduir les seves dades i la clau PIN de la targeta. És comú que l'usuari pugui a més triar el número d'identificació de la targeta, i fins i tot determinar la seva caducitat.

Avantatges de les targetes virtuals prepagament

La principal avantatge d'aquest tipus de targeta és que està pensada específicament per a les compres per internet i, per tant, s'adapta a les necessitats d'aquestes transaccions. Es tracta d'un mètode de pagament segur per a les compres en línia, ja que el seu format de prepagament atorga a l'usuari la possibilitat de controlar els fons i evitar un càrrec superior al saldo disponible.

Una altra de les grans avantatges d'aquestes targetes és que no impliquen costos d'emissió ni de manteniment. Així mateix, tampoc no se solen cobrar comissions quan es recàrrega, per la qual cosa es tracta d'un mètode de pagament molt econòmic.

El seu format virtual suposa un avantatge afegida, ja que elimina qualsevol possibilitat d'extraviament o robatori. A més, atès que es pot gestionar en la pàgina web o en l'aplicació de l'emissora, les dades i claus es poden consultar en aquestes plataformes en cas d'oblit.

Central Targeta Virtual Central Targeta Virtual
Targeta prepagament BBVA
Fa les teves compres en línia de forma còmoda amb la Targeta Virtual BBVA.

Targeta Virtual BBVA

A BBVA t'oferim una targeta virtual amb tots els avantatges i comoditats d'aquest sistema de pagament: la Targeta Virtual BBVA . Aquest producte es pot contractar fàcilment en bbva.es o en qualsevol sucursal. Per sol·licitar-la, només és necessari que ens indiquis la teva adreça de correu electrònic i que triïs un número d'identificació personal. La contractació d'aquest producte falta de quotes i comissions.

La recàrrega de la targeta es pot fer per totes les vies esmentades anteriorment.

Si ets client de BBVA i ets titular d'un compte, no dubtis en sol·licitar aquest producte per fer les teves compres per internet. Si encara no tens compta amb nosaltres, visita bbva.es o qualsevol oficina BBVA per obrir un compte i contractar la teva Targeta Virtual BBVA.

CTA Targeta Virtual CTA Targeta Virtual
Targetes - També et podria interessar Targetes - També et podria interessar

També et podria interessar

  • T'expliquem com pots utilitzar aquest servei per treure diners d'un caixer sense portar una targeta a sobre.
  • A BBVA t'expliquem les diferències entre una targeta de crèdit i una de dèbit d'una forma clara i senzilla.
  • T'expliquem com ingressar diners en un caixer perquè puguis fer-ho sempre que vulguis.
Targetes - Eines Targetes - Eines

Eines de targetes

  • Coneix les característiques de cadascuna de les targetes que BBVA té per a tu gràcies a aquest comparador.