Com aconseguir una targeta de crèdit gratis

T'expliquem quines són les opcions més habituals per accedir a una targeta sense quota anual.
Les targetes de crèdit faciliten el pagament de les despeses quotidianes, però, sobretot, resulten molt útils a l'hora de fer front a despeses puntuals en moments en què es necessita liquiditat i no es tenen diners en aquell moment.
Bàner superior Targeta Después Bàner superior Targeta Después
Targeta Después
Podràs ajornar les compres i utilitzar-la en més de 6.000 caixers.
Per això, arribat el moment d'escollir quina targeta de crèdit és l'adequada per a nosaltres, és important prestar atenció a característiques com el límit de crèdit del qual disposarem o els costos associats de la targeta. I aquest últim punt és especialment important ja que gaudir d'una targeta de crèdit no té per què representar una despesa més per a l'economia personal. Al mercat hi ha una sèrie de targetes de crèdit sense comissió per emissió ni manteniment que ofereixen unes condicions molt interessants.

Per exemple, BBVA ofereix una targeta de crèdit gratis (sense comissió per emissió ni manteniment d'una targeta de crèdit) a les persones que domiciliïn la nòmina en un compte del banc. A més, té una targeta revolving sense comissió per emissió ni manteniment d'una targeta de crèdit, sense necessitat de domiciliar una nòmina.

Les targetes de BBVA es beneficien de l'àmplia xarxa de caixers de BBVA: més de 7.000 a tot Espanya per retirar efectiu a dèbit amb targeta sense comissions.

Bàner Central Targeta Después Bàner Central Targeta Después
Targeta de crèdit BBVA
Ajorna les compres amb la targeta Después i accedeix a més de 6.000 caixers.

Requisits per aconseguir targetes de crèdit gratis

Els requisits més habituals per accedir a una targeta de crèdit gratis s'acostumen a basar en l'obertura d'un compte corrent o la domiciliació de la nòmina, encara que cada banc té el seu propi procés de concessió de targetes.

La majoria d'entitats exigeixen que la persona que contracta la targeta sigui major d'edat i que tingui uns ingressos mínims que varien en funció del tipus de targeta i del límit de crèdit del qual es vol disposar.

Pel que fa a la seva contractació, aquesta és molt senzilla i es pot fer tant a les sucursals bancàries de l'entitat com per Internet.

CTA Targeta Después CTA Targeta Después
Targetes - També et podria interessar Targetes - També et podria interessar

També et podria interessar

  • T'expliquem com pots utilitzar aquest servei per treure diners d'un caixer sense portar una targeta a sobre.
  • A BBVA t'expliquem les diferències entre una targeta de crèdit i una de dèbit d'una forma clara i senzilla.
  • T'expliquem com ingressar diners en un caixer perquè puguis fer-ho sempre que vulguis.
Targetes - Eines Targetes - Eines

Eines de targetes

  • Coneix les característiques de cadascuna de les targetes que BBVA té per a tu gràcies a aquest comparador.