Utilitats del pagament amb targeta

T'expliquem com aprofitar el pagament ajornat d'una targeta de crèdit.
Les targetes bancàries són un dels mètodes de pagament més còmodes i el seu ús està cada vegada més estès. Permeten trencar moltes barreres, ja que es pot pagar sense necessitat de portar efectiu. A continuació, t'expliquem algunes de les utilitats que proporciona fer pagaments amb targeta.
Bàner superior Targeta Después Bàner superior Targeta Después
Targeta Después
Podràs ajornar les compres i utilitzar-la en més de 6.000 caixers.

Sense necessitat d'efectiu

Un dels grans avantatges de les targetes és que pots pagar sense necessitat de portar efectiu a sobre. A més, si ho necessites, pots accedir a diners en efectiu des d'un caixer automàtic. En aquest sentit, BBVA disposa d'una xarxa de més de 6.000 caixers a tot Espanya.

Immediatesa

Pagant a través d'internet, no has d'esperar per fer aquella reserva d'hotel o comprar aquell regal. Podràs comprar siguis on siguis.

Formes de pagament per a cada necessitat

Les targetes de crèdit permeten pagar el dia 5 del mes següent totes les compres que es facin (sense interessos) o ajornar-les en diversos mesos (amb interessos). D'aquesta manera, es pot ajornar el pagament de qualsevol compra que es faci. Amb les targetes de dèbit, les compres es descompten al moment al teu compte bancari associat. El pagament ajornat és una utilitat que només ofereixen les targetes de crèdit.

Seguretat

Les targetes bancàries són un mètode de pagament eficaç i segur. Per poder fer ús d'una targeta bancària, l'usuari és l'únic que disposa de les claus i les dades de la targeta. A més, les targetes de BBVA duen associada una assegurança de protecció en cas d'ús fraudulent i una assegurança d'atracament en caixers.

Descomptes

És habitual que per l'ús d'algunes targetes s'obtinguin descomptes en viatges, gasolineres o en alguns establiments associats. Fer compres amb aquest tipus de targetes permetrà obtenir descomptes o acumular punts per bescanviar-los posteriorment.

Bàner Central Targeta Después Bàner Central Targeta Después
Targeta de crèdit BBVA
Ajorna les compres amb la targeta Después i accedeix a més de 6.000 caixers.

Control total

A través de bbva.es o des de les seves app, BBVA et facilita l'accés al control de les teves targetes bancàries. Des d'internet, pots gestionar a l'instant els moviments, pagaments, límits i altres opcions de les targetes. A més, podràs apagar ràpidament la targeta si creus que l'has perduda, i tornar-la a encendre quan vulguis que torni a estar operativa.

Aquestes són algunes de les utilitats que ofereixen les targetes bancàries com a mètode de pagament. Per conèixer més detalls, posem a la teva disposició informació d'un ampli catàleg de targetes entre les quals podràs trobar la que s'adapti més bé a les teves necessitats.

CTA Targeta Después CTA Targeta Después
Targetes - També et podria interessar Targetes - També et podria interessar

També et podria interessar

  • T'expliquem com pots utilitzar aquest servei per treure diners d'un caixer sense portar una targeta a sobre.
  • A BBVA t'expliquem les diferències entre una targeta de crèdit i una de dèbit d'una forma clara i senzilla.
  • T'expliquem com ingressar diners en un caixer perquè puguis fer-ho sempre que vulguis.
Targetes - Eines Targetes - Eines

Eines de targetes

  • Coneix les característiques de cadascuna de les targetes que BBVA té per a tu gràcies a aquest comparador.