Com comprar amb una targeta prepagament

T'expliquem com és el funcionament d'una targeta prepagament
Comprar amb targetes de prepagament o targetes moneder és cada vegada més freqüent. Ambdós tipus de targetes són una de les eines de pagament més útils i segures tant per a les despeses del dia a dia com per a les compres per internet. A més, el seu ús és molt senzill: les targetes de prepagament es poden carregar amb la quantitat de diners que es vulgui (amb una quantitat mínima i màxima establerta per la mateixa entitat), per utilitzar-la després per comprar en establiments i altres serveis
Bàner superior Targeta Después Bàner superior Targeta Después
Targeta Después
Podràs ajornar les compres i utilitzar-la en més de 6.000 caixers.
Les targetes prepagament es poden contractar en el web, les apps de BBVA i a qualsevol de les seves oficines. A més, hi ha dues versions de la targeta que s'adapten a les necessitats de cada client: la versió física i la versió virtual. Vegem-ne els detalls.

Targeta Antes BBVA

És la versió física de la targeta de prepagament que ofereix BBVA als seus clients, ideal per comprar amb targeta de prepagament. Resulta de gran utilitat per als que volen controlar el pressupost, ja que només es pot gastar la quantitat dipositada prèviament a la targeta. Un cop gastat el saldo de la targeta, es pot recarregar tantes vegades com calgui.

Entre els seus principals avantatges, la Targeta Antes BBVA compta amb una assegurança davant un possible atracament en el caixer, així com amb la possibilitat de rebre informació en el telèfon mòbil cada vegada que es faci una operació amb la targeta, gràcies a les apps de BBVA.

La Targeta Antes de BBVA no té comissió per emissió in manteniment d'una targeta de dèbit i es pot sol·licitar tant per a ús del mateix client de BBVA com per a alguna altra persona com, per exemple, un familiar. El saldo mínim d'aquesta targeta és de 6€ i el màxim de 1.000€.

Bàner Central Targeta Después Bàner Central Targeta Después
Targeta de crèdit BBVA
Ajorna les compres amb la targeta Después i accedeix a més de 6.000 caixers.

Targeta Virtual BBVA

La targeta Virtual de BBVA està especialment dissenyada per fer compres per internet de manera còmoda i segura des de qualsevol dispositiu digital. No inclou el plàstic de la targeta, és a dir, només disposa del número de la targeta, i les claus de seguretat, la qual cosa és suficient per comprar a través d'Internet.

Com que és una targeta de prepagament només cal recarregar-la prèviament abans d'utilitzar-la, amb la quantitat que es cregui convenient. A partir d'aquí, qualsevol compra que es faci en línia es podrà carregar en aquesta targeta virtual, que tindrà de límit el saldo que el client li hagi recarregat.

CTA Targeta Después CTA Targeta Después
Targetes - També et podria interessar Targetes - També et podria interessar

També et podria interessar

  • T'expliquem com pots utilitzar aquest servei per treure diners d'un caixer sense portar una targeta a sobre.
  • A BBVA t'expliquem les diferències entre una targeta de crèdit i una de dèbit d'una forma clara i senzilla.
  • T'expliquem com ingressar diners en un caixer perquè puguis fer-ho sempre que vulguis.
Targetes - Eines Targetes - Eines

Eines de targetes

  • Coneix les característiques de cadascuna de les targetes que BBVA té per a tu gràcies a aquest comparador.