Comprar amb targeta de crèdit, avantatges de finançar la compra

Algunes compres d'import elevat et resultaran més fàcils d'assumir amb una targeta de crèdit que et permeti ajornar els pagaments. Coneix-ne els detalls.

Hi ha determinades necessitats que sovint costa pagar de cop. Tanmateix, no cal demanar sempre un préstec, sinó que hi ha altres formes de poder finançar les compres: la targeta de crèdit.

Els bancs t'ofereixen en general dos tipus de targetes bancàries diferents: la de crèdit i la de dèbit. Mentre que amb una targeta de dèbit les operacions es carreguen de manera immediata al compte, amb la targeta de crèdit tens la possibilitat de pagar totes les compres fetes durant un mes, el mes següent o bé ajornar el pagament en diversos mesos, juntament amb el pagament d'interessos o de comissió per ajornament.

Bàner superior Targeta Después Bàner superior Targeta Después
Targeta Después
Podràs ajornar les compres i utilitzar-la en més de 6.000 caixers.

El pagament a terminis amb la targeta

Els pagaments amb targeta de crèdit es fan contra el límit de crèdit de la targeta. Això significa que les compres no es carreguen al compte del client en el moment en què es fan, sinó que el càrrec es produirà el mes següent. Però, a més, les targetes de crèdit també ofereixen la possibilitat de fraccionar el pagament de compres d'imports elevats en diverses quotes, de manera que la possibilitat d'ajornament permet més flexibilitat en la gestió de les teves despeses.

L'ajornament dels pagaments amb targeta és una gestió que es resol ràpidament i sense paperassa. Quan es fa una compra a partir d'un determinat import (50 euros), a la teva targeta s'hi reflecteix la despesa en qüestió i tu, des del portal de banca en línia o des de l'aplicació del banc, decideixes sense més com pagar-ho, si fer-ho de cop o fraccionar-ho en diferents terminis, sent conscient que aquest ajornament comporta el pagament de comissions o d'interessos.

D'aquesta manera, per exemple, pots finançar la compra d'algunes oportunitats, fer pagaments elevats o administrar simplement despeses corrents, sempre contra el límit de pagament de la targeta i tenint en compte que aquesta operació comporta el pagament de comissions i d'interessos. Fins i tot hi ha l'opció de disposar d'efectiu a crèdit, és a dir, d'adreçar-te a un caixer automàtic i retirar una quantitat de diners contra el límit de crèdit de la targeta que, posteriorment, podràs tornar a terminis.

Les targetes de crèdit, a més, compten amb certes assegurances per protegir-te d'imprevistos. Per exemple, en alguns casos t'informen a temps real dels moviments, t'ofereixen assegurances gratuïtes per si t'atraquen al caixer i et protegeixen de possibles usos fraudulents de la targeta. A més, les noves tecnologies et permeten pagar amb el sistema “contactless” sense passar la targeta, o gaudir a la vegada d'interessants programes de punts per les teves despeses. Tota una sèrie d'avantatges que justifica encara més que facis servir la targeta en les teves compres.

Despeses, comissions i condicions més habituals d'una targeta de crèdit

Tanmateix, dit això, la forma més senzilla d'il·lustrar els avantatges d'una targeta de crèdit és parlar amb detall d'algun producte en concret. Entre els requisits més habituals per a la concessió de l'entitat bancària d'una targeta de crèdit solen estar la regularitat d'ingressos per part del propietari de la targeta i disposar d'un compte bancari.

En el cas concret de BBVA, amb aquests dos requisits es pot accedir per exemple a un producte de finançament com la “Targeta Después BBVA ”, amb què es pot pagar a botigues o disposar d'efectiu en caixers a crèdit a nivell mundial. La flexibilitat per al reemborsament dels diners amb aquesta targeta en concret és àmplia, sens dubte, ja que pots ajornar el seu pagament i fer-ho en un mes (en aquest cas, el dia 5 del mes següent al desemborsament), o en còmodes terminis. També tens a la teva disposició la possibilitat de personalitzar el pagament mitjançant les fraccions que decideixis (fins a 36 quotes mensuals). Hi ha fins i tot el que s'anomena el “pagament zero”, que consisteix a diferir el pagament fins a dues quotes mensuals l'any. Entre els costos més ressenyables d'aquest producte en concret, per exemple, hi pot haver una comissió anual de 40 € per al titular de la targeta. A més, la comissió per emissió i manteniment d'una targeta de crèdit pot ser gratuïta si el titular compleix els requisits del programa "Adeu Comissions". Per a més informació sobre aquesta targeta et convidem a visitar la pàgina web de BBVA; bbva.es

Bàner Central Targeta Después Bàner Central Targeta Después
Targeta de crèdit BBVA
Ajorna les compres amb la targeta Después i accedeix a més de 6.000 caixers.

Si has triat com a sistema de reembossament per a la teva targeta el pagament total, les compres que facis amb la teva targeta es carregaran al teu compte el dia 5 del mes següent. Si optes per retirar diners a crèdit als caixers de BBVA, el banc cobrarà una comissió més els interessos que corresponguin. Si esculls el pagament ajornat, pagaràs cada mes una quantitat fixa o un percentatge del que has gastat, juntament amb els interessos que corresponguin per l'ajornament. En definitiva, com a client de BBVA pots beneficiar-te no només d'una targeta de crèdit, sinó també d'una flexibilitat per al pagament de compres.

Entra a bbva.es per obtenir una visió de les diferents gammes de targetes comercialitzades, amb la descripció de les característiques de cada una. Una eina molt útil en aquest aspecte és el comparador de targetes. En aquest pots trobar la que millor s'adapta a les teves necessitats.

CTA Targeta Después CTA Targeta Después
Targetes - També et podria interessar Targetes - També et podria interessar

També et podria interessar

  • T'expliquem com pots utilitzar aquest servei per treure diners d'un caixer sense portar una targeta a sobre.
  • A BBVA t'expliquem les diferències entre una targeta de crèdit i una de dèbit d'una forma clara i senzilla.
  • T'expliquem com ingressar diners en un caixer perquè puguis fer-ho sempre que vulguis.
Targetes - Eines Targetes - Eines

Eines de targetes

  • Coneix les característiques de cadascuna de les targetes que BBVA té per a tu gràcies a aquest comparador.