Com puc pagar amb targeta de crèdit

Abans de fer pagaments amb una targeta de crèdit, és important saber què comporta accedir a aquest tipus de disposició de crèdit.

D'entre els molts models de finançament que hi ha, la concessió de crèdit a través de targetes bancàries es presenta com un dels més utilitzats avui dia. Pot ser que sigui a causa de la rapidesa de les operacions d'aquest tipus. En qualsevol cas, el fet cert és que per saber de primera mà com es pot pagar amb una targeta de crèdit, primer cal conèixer tots els detalls a aquest respecte.

En primer lloc, cal recordar que una targeta de crèdit ha d'estar associada a un compte bancari . La domiciliació del pagament del crèdit disposat pel banc és un requisit indispensable, ja que l'import disposat de la targeta de crèdit s'amortitza contra el saldo del compte en què es domiciliïn els pagaments. Igualment, l'accés a una targeta de crèdit només és possible si el client que la sol·licita compleix els criteris exigits pel banc. L'entitat bancària estableix un perfil de client que garanteix la devolució del crèdit finançat.

Bàner superior Targeta Després Bàner superior Targeta Després
Targeta Después
Podràs ajornar les compres i utilitzar-la en més de 6.000 caixers.
En aquest sentit, abans de saber com es pot pagar amb una targeta de crèdit, és important tenir en compte que hi ha requisits i obligacions per accedir-hi. De fet, aquest tipus de finançament no està exempt de comissions, encara que aquestes depenen de l'entitat bancària amb què se sol·liciti la targeta.

Coneix els diferents tipus de targetes de crèdit de BBVA

Des de BBVA s'ofereix una llarga llista de targetes de crèdit que s'adapten a les necessitats de cada client. Per bé que comentàvem la importància de ser un candidat òptim per obtenir-ne una, tampoc no podem deixar de parlar de la diversitat de targetes que hi ha a BBVA. Sobretot, perquè cada tipus de targeta determinarà la manera com pots fer-hi els pagaments.

Tipus de targetes de crèdit de BBVA:

  • Targeta Después BBVA.
  • Targeta Al teu Ritme BBVA.
  • Targeta Negocis BBVA.
  • Targeta Repsol més Visa Crèdit BBVA.

En línies generals, la forma de pagament de totes aquestes targetes de crèdit segueix un funcionament comú. Aquest fa referència a la possibilitat de finançar el pagament de les teves compres. Es tracta, per tant, d'un finançament instantani que, tanmateix, ha estat pactat prèviament amb l'entitat, i amb què et pots beneficiar de diferents formes: programes de punts, assegurances per robatori, descomptes, devolucions fraccionades, etc.

A més de tenir un ampli catàleg de targetes de crèdit, BBVA diversifica encara més el producte establint categories diferents per a cadascuna de les seves targetes. Cada una està disposada segons les característiques dels clients, sent possible diferenciar entre les versions “Després Or” (fins a 30.000€ de crèdit) i “Jove Despúes BBVA” (per a menors de 30 anys).

Per part seva, BBVA també té la Targeta Negocis, que està pensada per a autònoms i que ofereix limitacions de despesa màxima, així com diverses formes de devolució dels pagaments. I en la mateixa línia, es mouen les targetes Repsol más Visa Crédito i Iberia Sendo. La primera proporciona fins a 6.000 € de crèdit al mes (9.000 € per a la seva versió “Premium”), així com descomptes en proveir carburant a les estacions de servei Repsol, Campsa i Petronor. La segona disposa d'un límit de crèdit adaptable a les necessitats de cada client, a més d'aportar punts “Avios” d'Iberia per cada compra que facis.

Bàner Central Targeta Després Bàner Central Targeta Després
Targeta de crèdit BBVA
Ajorna les compres amb la targeta Después i accedeix a més de 6.000 caixers.

Com es paga amb les targetes de crèdit?

El sistema físic de pagament amb una targeta de crèdit no comporta més que l'ús d'un codi PIN amb el qual confirmar les compres. De vegades, alguns comerços i clients també poden requerir una signatura per part del titular de la targeta, que està proveïda d'una banda magnètica i un xip. Aquest últim resulta fonamental per poder aplicar la tecnologia contactless amb què BBVA està innovant al mercat.

Les targetes de crèdit d'última generació dispensades per BBVA estan equipades amb aquest innovador sistema de “pagament sense contacte”. És tan senzill com acostar la targeta al terminal de punt de venda de manera que, si el pagament no supera els 20 €, ni tan sols hauràs d'introduir el PIN de seguretat. Aquesta tecnologia aporta seguretat a les teves transaccions, a més de fer els pagaments més ràpids i còmodes perquè no calen monedes. En aquelles transaccions en què el pagament superi els 20 €, independentment que es facin mitjançant el xip, la banda magnètica o contactless, serà necessari introduir un número PIN o, si no, signar el rebut.

Tens dubtes amb les targetes de crèdit de BBVA?

Si tens qualsevol tipus de dubte sobre quina targeta et convé més o sobre la forma de pagament que més beneficis t'aportarà, utilitza el comparador de targetes de BBVA, o fes un cop d'ull al catàleg de targetes de crèdit BBVA. Conèixer de primera mà la targeta que s'ajusta millor a les teves necessitats, t'ajudarà a comprendre millor les diferents formes de pagament amb crèdit que BBVA posa a la teva disposició.
CTA Targeta Després CTA Targeta Després
Targetes - També podria interessar-te Targetes - També podria interessar-te

També et podria interessar

  • T'expliquem com pots utilitzar aquest servei per treure diners d'un caixer sense portar una targeta a sobre.
  • A BBVA t'expliquem les diferències entre una targeta de crèdit i una de dèbit d'una forma clara i senzilla.
  • T'expliquem com ingressar diners en un caixer perquè puguis fer-ho sempre que vulguis.
Targetes - Eines Targetes - Eines

Eines de targetes

  • Coneix les característiques de cadascuna de les targetes que BBVA té per a tu gràcies a aquest comparador.