Beneficis de les targetes de crèdit

Una targeta de crèdit és molt més que un simple instrument de pagament, coneix per què!

Les targetes de crèdit són, avui dia, una eina útil i important per a qualsevol. Entre els molts avantatges d'una targeta de crèdit hi ha, no només la possibilitat de disposar d'efectiu des de qualsevol lloc o pagar allà on estiguis, sinó que, a més, pots trobar-te interessants programes de punts, condicions de finançament a crèdit i fins i tot alguna assegurança.

Les targetes poden ser de tres tipus: de prepagament, de dèbit o de crèdit. Les diferències en concret d'aquestes tres targetes estan exposades a bbva.es, on a més pots conèixer les condicions detallades de cadascuna d'elles.

Tanmateix, per ajudar-te a prendre una decisió, creiem convenient insistir en els avantatges que comporta en concret l'opció d'una targeta de crèdit.

Bàner superior Targeta Después Bàner superior Targeta Después
Targeta Después
Podràs ajornar les compres i utilitzar-la en més de 6.000 caixers.

Els avantatges d'una targeta de crèdit: avui i sempre

En general, l'avantatge més cridaner d'una targeta de crèdit és, com el seu mateix nom indica, la possibilitat de gestionar les despeses i de disposar de diners a crèdit. És a dir, es pot pagar amb la targeta de crèdit encara que no es tinguin prou diners al compte associat, ja que totes les compres que es facin es carregaran en el compte el dia 5 del mes següent.

També hi ha l'opció de personalitzar els pagaments dividint-los en diferents terminis (amb interessos). Es tracta, per tant, d'una eina per finançar i gestionar els pagaments. En definitiva, la flexibilitat d'una targeta de crèdit pot alleujar un desemborsament econòmic gran o facilitar el pagament de grans quantitats a terminis.

La forma de demostrar a l'entitat financera que es compleixen tots els requisits és facilitant la informació següent: document d'identitat oficial i un justificant d'ingressos regulars.

Què més m'ofereix una targeta de crèdit?

Amb una targeta de crèdit de BBVA, a més, el portador d'aquesta pot operar tranquil. En primera instància, infinitat de comerços d'arreu del món accepten el pagament amb targeta, de manera que amb una targeta a la butxaca no cal preocupar-se de viatjar amb efectiu. Fins i tot així, en cas de necessitar diners en efectiu, amb una targeta VISA de BBVA podràs retirar efectiu a crèdit des de gairebé qualsevol caixer automàtic del món, encara que això pot comportar el pagament de comissions per canvi de divises.

Una targeta de crèdit pot ser també una bona opció per a pagaments per Internet, ja que és possible portar un control directe dels pagaments.

Bàner Central Targeta Después Bàner Central Targeta Después
Targeta de crèdit BBVA
Ajorna les compres amb la targeta Después i accedeix a més de 6.000 caixers.

Les targetes de crèdit de BBVA, a més, ja tenen l'opció de pagament “contactless”, que et permet pagar simplement acostant la teva targeta al lector corresponent.

En definitiva, una targeta de crèdit no només et pot servir per pagar, finançar grans compres o disposar d'efectiu en qualsevol indret del món. 

Coneix tots els detalls de les nostres targetes de crèdit en el web de BBVA. Senzillament, busca l'opció que millor s'adapti a les teves necessitats i no deixis passar els avantatges d'una targeta de crèdit.

CTA Targeta Después CTA Targeta Después
Targetes - També et podria interessar Targetes - També et podria interessar

També et podria interessar

  • T'expliquem com pots utilitzar aquest servei per treure diners d'un caixer sense portar una targeta a sobre.
  • A BBVA t'expliquem les diferències entre una targeta de crèdit i una de dèbit d'una forma clara i senzilla.
  • T'expliquem com ingressar diners en un caixer perquè puguis fer-ho sempre que vulguis.
Targetes - Eines Targetes - Eines

Eines de targetes

  • Coneix les característiques de cadascuna de les targetes que BBVA té per a tu gràcies a aquest comparador.