Paga a terminis el teu préstec ràpid: quines opcions tens?

Valora les teves condicions a través de la calculadora de préstecs.

Un préstec és un acord adquirit entre un particular (o empresa) i una entitat bancària a través del qual la primera rep una quantitat de diners de la segona partint d'uns requisits pactats i reflectits en un contracte. 

Consta de tres elements: el capital, l'interès i el termini. El primer fa referència a la quantitat de diners que se sol·licita, el segon al preu final que abona el client i el tercer el temps estipulat perquè aquest el torni. 

Aquests components són vàlids també per als préstecs ràpids, és a dir, aquells que se sol·liciten en línia i de la qual tramitació és més senzilla i àgil. Estan pensats per cobrir una necessitat puntual, el que fa que les seves característiques siguin especials. Per exemple, per bé que aquests préstecs ràpids es poden pagar a terminis, aquests serien més curts.

Bàner Superior Préstec Ràpid Bàner Superior Préstec Ràpid
Préstec Ràpid Sense Documents
Si no ets client, pots sol·licitar de 3.000€ a 20.000€ de manera 100% en línia.

Sol·licitar un préstec ràpid

La tramitació d'aquests préstecs ràpids en línia a BBVA sol ser més lleugera en fer-se menys paperassa. Per accedir a ells s'ha de ser major d'edat i tenir vigent el document d'identitat, ja sigui el DNI o el NIE. També cal tenir un número de telèfon actiu i una adreça electrònica per a l'enviament de la documentació addicional. 

 

Si s'és client del BBVA, la seva sol·licitud es fa a través de bbva.es. Només és necessari emplenar les dades bàsiques com l'import, la finalitat del préstec i el termini de devolució, al costat d'unes altres dades personals i econòmics. Després d'això, i en un període màxim de 24 hores, la confirmació o denegació del mateix, podent finalitzar la seva contractació i disposar dels diners si la resposta és afirmativa.
Bàner Central Préstec Ràpid Bàner Central Préstec Ràpid
Vols un préstec?
Sol·licita-ho de manera ràpida i 100% en línia. Siguis o no client de BBVA.

Paga el teu préstec ràpid en línia a terminis

Com hem apuntat abans, el pagament del préstec ràpid en línia depèn de les condicions fixades prèviament en el contracte. Si es desitja conèixer-les per endavant, igual que els interessos per pagar el préstec ràpid a terminis, BBVA posa a disposició dels seus clients la Calculadora de Préstecs

Si el que es desitja és un préstec ràpid, disposem del Préstec Ràpid En línia, que es tramita ràpidament i té unes condicions molt competitives. Es poden sol·licitar fins a 75.000€ i disposar de 8 anys per tornar-los, tot a través de bbva.es.

CTA Préstec Ràpid CTA Préstec Ràpid
Préstecs - També podria interessar-te Préstecs - També podria interessar-te

També et podria interessar

  • T'expliquem com funciona una reunificació de deutes, a més dels seus avantatges i inconvenients.
  • Una de les garanties més grans que té el banc per assegurar-se la devolució del préstec és la nòmina.
  • T'expliquem en què consisteixen els crèdits a l'instant i com se'n pot aconseguir un.
Préstecs - Eines Préstecs - Eines

Eines de préstecs

  • Calcula les condicions de finançament del préstec que necessites amb el nostre simulador i en només 3 minuts.
  • T'ajudem a calcular les condicions de finançament del teu proper cotxe amb el nostre simulador de préstecs especialitzat.