Transferències bancàries sense comissions

Descobreix com BBVA t'ho posa més fàcil per fer transferències bancàries
A BBVA pots fer transferències bancàries sense comissions* a través de bbva.es o utilitzant l'app de BBVA sempre que el necessitis (24 hores al dia, 7 dies a la setmana) i des de qualsevol lloc. A més, podràs configurar aquestes transferències amb la freqüència que defineixis i classificar-les com puntuals o ordres permanents per repetir-les en cas que sigui necessari.
Bàner Superior Comptes Sense Comissions Bàner Superior Comptes Sense Comissions

Coneix el Compte Online Sense Comissions

* A bbva.es no pagues comissions en les transferències en euros, corones sueques o en leu romanès (RON) dins l'àmbit de l'Espai Econòmic Europeu (membres de la Unió Europea + Islàndia, Liechtenstein i Noruega). 
No incloses les efectuades en suport magnètic, OMF (ordre de moviment de fons) i transferències Valor Dia. Per a les transferències no incloses seran aplicables els conceptes complementaris i despeses de transferències establertes a aquests efectes.
Bàner Central No Comissions Bàner Central No Comissions

0 € en comissions pel teu compte i targeta.

Coneix el Compte Online Sense Comissions
Si tens més preguntes, no dubtis a continuar navegant per BBVA o a anar a qualsevol de les nostres oficines. Descobreix tots els avantatges de la banca en línia de BBVA.
CTA Fes-te Client CTA Fes-te Client
Comptes - També podria interessar-te Comptes - També podria interessar-te

També et podria interessar

  • Ajuden a identificar el banc receptor d'una transferència i garantir la seguretat del procés.
  • Hem posat a la teva disposició diverses funcionalitats en línia que faran més senzilles les teves gestions, siguis on siguis.
  • El temps que triga a fer-se una transferència varia. T'expliquem tot el que fa referència a aquesta operació bancària.
Comptes - Eines Comptes - Eines

Eines de comptes