Què són els comptes sense comissions

T'expliquem en què consisteixen i a qui estan dirigits els comptes bancaris sense comissions
Un compte sense comissions és aquell en què no es cobren comissions d'administració i/o manteniment del compte. A més, sol estar lligat a l'exempció d'un altre tipus de comissions relacionades amb l'operativa quotidiana del client amb el banc com transferències, ingrés i emissió de xecs en l'àmbit nacional, comissió per emissió o manteniment de targeta, etc.
Bàner Superior Comptes Sense Comissions Bàner Superior Comptes Sense Comissions

Coneix el Compte Online Sense Comissions

Hi ha diversos tipus de comptes sense comissions amb criteris relatius a l'activitat del client (comptes específics per a autònoms, etc.), criteris relatius a l'edat (menors, etc.), criteris relatius al canal de contractació (via en línia, etc.).

L'oferta de BBVA té comptes per contractar en línia pensats per cobrir tota mena de necessitats.

Bàner Central No Comissions Bàner Central No Comissions

0 € en comissions pel teu compte i targeta.

Coneix el Compte Online Sense Comissions
Complint condicions podràs gaudir d'un compte sense comissions, transferències gratis a qualsevol entitat i des de qualsevol dispositiu, 0 € de comissions d'administració i de manteniment de compte, disposició d'efectiu a més de 6.000 caixers BBVA… i a més, avantatges afegits com l'obtenció de targetes de crèdit o dèbit, a més de molts altres productes BBVA com préstecs, hipoteques, etc. Si encara no ets client, coneix el Compte Online Sense Comissions i gaudeix de tots els avantatges de BBVA.
CTA Fes-te Client CTA Fes-te Client
Comptes - També et podria interessar Comptes - També et podria interessar

També et podria interessar

  • Ajuden a identificar el banc receptor d'una transferència i garantir la seguretat del procés.
  • Hem posat a la teva disposició diverses funcionalitats en línia que faran més senzilles les teves gestions, siguis on siguis.
  • El temps que triga a fer-se una transferència varia. T'expliquem tot el que fa referència a aquesta operació bancària.
Comptes - Eines Comptes - Eines

Eines de comptes