Es pot anul·lar una transferència bancària?

Què podem fer si ens equivoquem amb una transferència

Tots ens podem equivocar. Per això és important conèixer què podem fer per intentar resoldre l'error. Per exemple, què passa si duplico una transferència o m'equivoco en l'import o el destinatari? Abans de res, cal mantenir la calma i conèixer quins passos puc fer.

Puc anul·lar una transferència ja executada? Les transferències ja executades no es poden anul·lar o modificar. Però si has comès un error, disposes del procediment següent:

Bàner Superior Comptes Sense Comissions Bàner Superior Comptes Sense Comissions

Coneix el Compte Online Sense Comissions

  • Si tenim informació del titular del compte beneficiari, ens hi posarem en contacte directament per comunicar-li l'error i acordar com i quan ens retornarà els fons. Aquesta opció sempre serà la més àgil i es fonamenta en la bona fe dels intervinents.
  • Si no tenim prou informació per posar-nos en contacte amb el titular del compte beneficiari o no confiem en la solució anterior, informarem el nostre gestor o oficina perquè iniciï un procés interbancari pel qual se sol·licitarà al banc del beneficiari la retrocessió total de la transferència. El resultat d'aquesta iniciativa també depèn de la bona fe dels intervinents, ja que el beneficiari de la transferència haurà de manifestar la seva conformitat a la retrocessió dels fons, llevat en el cas de duplicitat, en què l'entitat del beneficiari retrocedirà l'import íntegre sempre que hi hagi fons suficients en el compte del beneficiari.
  • Si no hem pogut recuperar els fons a través dels procediments anteriors, només ens quedarà la via judicial.
Bàner Central No Comissions Bàner Central No Comissions

0 € en comissions pel teu compte i targeta.

Coneix el Compte Online Sense Comissions
En qualsevol dels casos, per cancel·lar la transferència es recomana ser diligent i actuar amb rapidesa quant es tingui coneixement de l'error. Aquí, pot ser cert que el temps sigui or.
CTA Fes-te Client CTA Fes-te Client
Comptes - També podria interessar-te Comptes - També podria interessar-te

També et podria interessar

  • Ajuden a identificar el banc receptor d'una transferència i garantir la seguretat del procés.
  • Hem posat a la teva disposició diverses funcionalitats en línia que faran més senzilles les teves gestions, siguis on siguis.
  • El temps que triga a fer-se una transferència varia. T'expliquem tot el que fa referència a aquesta operació bancària.
Comptes - Eines Comptes - Eines

Eines de comptes