Avantatges de la banca mòbil de BBVA

Coneix quins són els principals avantatges que BBVA t'ofereix per operar des del mòbil
Les noves tecnologies permeten gestionar els nostres comptes a l'instant, allà on ens trobem. La banca mòbil de BBVA treballa perquè cada vegada puguis fer més operacions en línia des del teu smartphone, d'una manera ràpida i senzilla. Per aconseguir-ho, posa al teu abast l'app de BBVA Espanya, que està pensada per als teus comptes i operacions del dia a dia.
Bàner Superior Comptes Sense Comissions Bàner Superior Comptes Sense Comissions

Coneix el Compte Online Sense Comissions

BBVA Espanya

L'aplicació de BBVA Espanya serveix per fer les teves operacions més habituals. Tindràs un nou accés a clients amb el qual entrar en els teus comptes i consultar tota la seva informació i moviments. Tot això a l'instant, des del teu smartphone Android o Apple.
L'app de BBVA et permet contractar nous productes o gestionar els actuals. Pots contactar amb el teu gestor personal (amb Les meves Converses) o signar contractes a distància (Firma a distància electrònica). A més, disposa de funcionalitats fetes per fer-te la vida més fàcil com la que et permet domiciliar els teus rebuts, pagar amb el mòbil o aconseguir efectiu des d'aquest (Efectiu mòbil ).
Bàner Central No Comissions Bàner Central No Comissions

0 € en comissions pel teu compte i targeta.

Coneix el Compte Online Sense Comissions

Més aplicacions

BBVA no solament disposa d'aplicacions per a particulars, sinó que també té algunes d'aquestes innovadores eines per a la teva empresa com ara l'app BBVA Net Cash, per gestionar el teu negoci des d'on siguis, o BBVA SmartPay, per utilitzar el teu mòbil com un TPV.

Les aplicacions de BBVA suposen una finestra alternativa a bbva.es, i substitueixen l'antic canal bbva.mobi, per oferir-te una experiència molt més completa, innovadora i més senzilla de fer funcionar des del teu mòbil.

CTA Fes-te Client CTA Fes-te Client
Comptes - També et podria interessar Comptes - També et podria interessar

També et podria interessar

  • Ajuden a identificar el banc receptor d'una transferència i garantir la seguretat del procés.
  • Hem posat a la teva disposició diverses funcionalitats en línia que faran més senzilles les teves gestions, siguis on siguis.
  • El temps que triga a fer-se una transferència varia. T'expliquem tot el que fa referència a aquesta operació bancària.
Comptes - Eines Comptes - Eines

Eines de comptes