Així pots pagar la teva compra en línia amb Bizum

Una funcionalitat ràpida i segura.

Bizum és una eina que et permet transferir diners de manera instantània, còmoda i segura, de mòbil a mòbil i des de qualsevol lloc. Va néixer del desitjo de la Unió Europea per fomentar el pagament instantani entre els consumidors. Volien oferir-los una via ràpida i senzilla per liquidar els seus pagaments al moment, sense la necessitat de conèixer el número de compte per fer la transferència o d'utilitzar la targeta de crèdit o dèbit, ambdós casos amb processos més complexos i llargs. 

Avui, el seu ús està molt estès. I és que ‘fer un Bizum’ tan fàcil i còmode com enviar un SMS. Com? Únicament has d'accedir al servei des de l'app de BBVA, triar la persona a què vols que arribi els diners i marcar l'import. El millor? No té cap cost per a tu.

Bàner Superior Bizum Bàner Superior Bizum
Traspassa diners a l'instant amb Bizum, sense cost
Fes-ho des de l'app de BBVA i aportant només el número de telèfon, sense comptes.

Ara també pots comprar en línia amb Bizum

Però Bizum no es redueix a aquestes transferències. També et permet fer les teves compres en aquells comerços en línia adaptats des de qualsevol lloc, el que evita que hagis de sortir de casa. El procés és igual de senzill: n'hi ha prou que indiquis en la botiga el teu número de telèfon i, si disposa del servei, tindràs l'opció de validar l'operació perquè el pagament es faci al moment. 

Tot des de la nostra app o web a l'has d'accedir per seleccionar ‘Bizum’ com mode de pagament, incloure el telèfon o adreça electrònica vinculat al teu compte en l'apartat ‘la teva clau Bizum’ i, finalment, introduir la ‘clau Bizum’, un codi únic de 4 dígits que reps per missatge (similar a un PIN de targeta), només coneixeràs tu i, com no, podràs canviar quan el desitgis. Tres senzill passos que et garanteixen la màxima seguretat en comprar.

A més, i de cara a tenir un control total de les operacions que fas, disposes d'un apartat, “Moviments”, en què pots consultar cada pagament realitzat per aquesta via. D'igual manera, cada operació quedarà reflectida en el compte bancari que tinguis vinculada al servei per la qual cosa també pots fer les teves comprovacions pels canals habituals (banca electrònica o mòbil). 

Bizum no només comporta beneficis per al consumidor, també per als comerços. Els dona l'opció d'oferir als seus clients un pagament ràpid i còmode sense necessitat d'emplenar complexos formularis ni introduir les dades de la seva targetes. Per poder comptar amb aquesta opció de pagament en línia, s'ha de contactar amb qualsevol de les entitats adherides al servei, encarregades d'indicar els passos per integrar el servei en la pàgina de pagament.

Bàner Central Bizum Bàner Central Bizum
Tens Bizum a la teva aplicació del banc?
A BBVA, sí. I és molt fàcil d'utilitzar.

Actualment, la majoria dels bancs entre els quals es troba BBVA ofereixen el servei de diners utilitzant Bizum. 

En el nostre cas, si ja ets client, únicament has d'accedir a l'app i, a través d'ella, al servei, com faries amb qualsevol altra operativa (no necessites baixar unes altres aplicacions). Després d'això, i una vegada et registris,... Ja estàs llest per fer teu primer Bizum des de la teva Àrea Privada! Aquí t'expliquem com registrar-te i començar a utilitzar Bizum amb l'app de BBVA, pas a pas.

CTA Bizum CTA Bizum