Enviar diners amb Bizum: com fer-ho i quines comissions té

Ràpid, segur i gratuït, i tot des de l'aplicació de BBVA.
Que et paguin els diners que et deuen un regal, d'un sopar improvisada o de les despeses derivades d'un viatge és complicat, més encara si, a més, no és possible sortir de casa. Un problema que té fàcil solució amb la Banca En línia de BBVA i, en concret, amb Bizum.
Bàner Superior Bizum Bàner Superior Bizum
Traspassa diners a l'instant amb Bizum, sense cost
Fes-ho des de l'app de BBVA i aportant només el número de telèfon, sense comptes.

Enviament de diners instantani i des del mòbil

T'imagines que es pogués saldar aquest deute amb el mòbil, en gairebé uns segons i sense necessitat de sortir de casa i que, a més, no tingués cap tipus de comissió ni cost addicional? Si ets client ed BBVA, només has d'instal·lar-te l'app de BBVA i activar Bizum. Es tracta d'un servei creat per la Unió Europea amb què pots enviar diners des del teu dispositiu mòbil amb un simple SMS. Una autèntica revolució en l'àmbit del pagament instantani, l'èxit de la qual està basat en la seva senzillesa, comoditat i rapidesa.

Com puc fer-ho?

Per començar a enviar diners amb Bizum, has de complir dos requisits: tenir un número de mòbil en actiu i un compte obert a Espanya. Si no ets client, pots obrir-te un Compte Online sense comissions en menys de 5 minuts i començar a utilitzar-lo avui mateix. 


Després d'això, i amb l'aplicació de BBVA instal·lada al teu dispositiu, has de registrar-te a l'apartat de Bizum perquè s'associï el compte bancari escollit i puguis començar, amb això, a fer "bizums". El procés és molt senzill. Sense sortir de l'apartat del servei, només has de triar al contacte de la teva agenda al qual vols enviar diners i l'import. Tot, sense cost ni per a l'emissor ni per al receptor de la transferència, i a l'instant.

Màxima seguretat en els teus pagaments instantanis

Bizum és un servei que protegeix cadascun dels enviaments de diners que fas. Ho fa o bé controlant l'import establint un límit màxim de 500 € per transferències o 1.200 € al dia (i no més de 30 operacions al mes), cosa que minimitza l'efecte de qualsevol robatori o, també, reforçant el procés amb un últim avís sobre les dades del contacte del destinatari per evitar que enviem diners a la persona errònia.

A més, a BBVA podràs configurar l'aplicació perquè t'avisi sempre que es faci un enviament de diners des del teu compte.

Bàner Central Bizum Bàner Central Bizum
Tens Bizum a la teva aplicació del banc?
A BBVA, sí. I és molt fàcil d'utilitzar.

També pots pagar en línia de manera ràpida i segura

Bizum va començar sent una eina dedicada exclusivament a enviar diners de mòbil a mòbil. Avui, també es pot utilitzar per pagar les compres en línia en comerços adaptats, cosa que evita haver de donar el número de compte bancari o el de la targeta. Pots consultar al seu web els comerços adherits.
CTA Bizum CTA Bizum