Programes per estalviar gairebé sense adonar-te'n

Bconomy, Programa El teu Compte i Moviments Previstos.

Al món de l'estalvi hi ha diferents tipus d'estalviadors, gairebé tants com persones. Hi ha persones que prefereixen aconseguir la seva meta com més aviat millor i opten per estrènyer més la bossa, n'hi ha que s'inclinen per equilibrar la balança entre estalvi i despesa i n'hi ha que, com que no tenen pressa, estenen les seves metes d'estalvi per disposar de més diners per al dia a dia. Diferents formes d'estalviar que, tanmateix, tenen un punt en comú: depenen del seu fi. I és que no és el mateix crear una guardiola per comprar una casa que fer-ho per a un viatge o per a un mòbil. 

El que sí que és segur és que, triïs un tipus o un altre, els programes per estalviar que utilitzis et facilitaran el compliment del teu objectiu, sigui ajudant-te amb l'organització o amb el desglossament de les teves despeses o automatitzant l'estalvi perquè no hagis d'estar-ne pendent. En definitiva, et permetran estalviar sense adonar-te'n.

Bàner Superior Programa el teu Compte Bàner Superior Programa el teu Compte
Estalvia amb Programa el teu Compte
Utilitza les seves 6 regles i compleix les teves metes de forma ràpida i senzilla

Programes per estalviar en el teu dia a dia

A BBVA som conscients del que et costa estalviar. També sabem que una bona organització és fonamental perquè ho aconsegueixis. Per això, hem inclòs a la nostra aplicació una àmplia gamma de serveis i funcionalitats perquè puguis tenir les teves finances ben controlades. 

El primer que et proposem és el Programa El teu Compte. Amb ell, no només tens aquest control que tant desitges sinó que, a més, pots automatitzar el teu estalvi i evitar preocupacions diàries. Com? Aplicant una o diverses de les seves 6 regles (saldo mínim i màxim, arrodoniment en compres i estalvi en nòmina, final de mes i pressupostos) de forma fàcil, que estan exemptes de qualsevol comissió. 

Amb saldo mínim i màxim, pots fixar un límit, per baix o per dalt, en el teu compte corrent que, si se sobrepassa, generarà una transferència per establir la normalitat. En el primer cas, es fa del teu compte d'estalvi a l'habitual, i en el segon, al revés. 

Estalvi en nòmina, final de mes i pressupostos funcionen de manera similar. Només la diferencia un punt: en la primera es transfereix de manera automàtica un percentatge de la teva nòmina quan te la ingressen, en la segona, un percentatge del que et queda en el compte a final de mes i, en l'última, els diners que no has utilitzat dels pressupostos que prèviament has creat a Bconomy. 

La regla de l'arrodoniment és una modalitat de microestalvi senzilla d'utilitzar: cada vegada que facis una compra l'import de la qual no sigui exacte, “els canvis” fins a l'euro següent seran transferits a un compte d'estalvi. Per exemple, si compres una samarreta que costa 6,50 €, els 50 cèntims fins a completar els 7 € s'envien automàticament al compte que tinguis destinat per a l'estalvi. 

A més del Programa El teu Compte, i utilitzant sempre l'app del BBVA, disposes també de Bconomy, una eina que desglossa les teves despeses en diferents categories i subcategories de cara a facilitar-te saber en quines has de reduir. També possibilita la comparativa d'aquests amb els d'altres persones de característiques similars per tal que vegis si els teus es troben per damunt o per sota de la mitjana. 

En últim lloc tens Moviments Previstos, un servei que et mostra una estimació dels teus ingressos i despeses a dos mesos vista, la qual cosa fa que puguis prendre les decisions adequades en disposar de temps per anticipar-te a les despeses.

Bàner Centre Programa el teu Compte Bàner Centre Programa el teu Compte
Compte Metes BBVA
El compte que t'ajuda a aconseguir els teus objectius d'estalvi.

Compte enfocat a l'estalvi

Els programes per estalviar sempre són una petita empenta en aquesta complicada tasca. Però, a banda d'aquests, també és important tenir un compte al qual anar transferint els estalvis

A BBVA disposem del Compte Metas BBVA, creat únicament per estalviar. En obrir-la, el primer que has d'indicar és el nom de l'objectiu d'estalvi que t'hagis marcat, el temps que estimes que et requerirà i la quantitat que vols estalviar. Partint d'aquestes indicacions, t'envia alertes de l'evolució de l'estalvi perquè sempre estiguis informat. I, per descomptat, no té cap comissió.

CTA Programa el teu Compte CTA Programa el teu Compte