Així és Programa el teu Compte

L'eina que t'ajudarà a tenir el teu compte controlat.

Controlar els teus comptes no sempre és senzill. Per això, des de BBVA t'oferim el Programa El teu Compte, un servei que consta d'unes senzilles regles que t'ajuden a gestionar de manera automàtica els teus comptes per evitar que n'hagis d'estar sempre pendent.

Permet establir un saldo mínim o màxim (per evitar imprevistos), arrodonir els pagaments fets amb la teva targeta de dèbit o establir unes pautes d'estalvi a través de pressupostos, nòmines o a final de mes. Tot plegat, utilitzant la nostra app i sense cap tipus de cost per a tu.

Bàner Superior Programa el teu Compte Bàner Superior Programa el teu Compte
Estalvia amb Programa el teu Compte
Utilitza les seves 6 regles i compleix les teves metes de forma ràpida i senzilla

Quines funcionalitats la componen?

  • Saldo mínim: si ets dels qui no mira sovint el compte, és possible que la suma dels teus càrrecs faci que el teu saldo sigui massa baix o fins i tot quedis en descobert. Amb aquesta opció pots establir un límit en els teus comptes per evitar que baixin de la quantitat marcada. I si això passa, es fa un traspàs des d'un segon compte (prèviament assignat i sempre que tingui saldo) perquè, en cap moment, s'excedeixi la línia marcada a la regla.
  • Saldo màxim: és similar a l'anterior però fa el procés a l'inrevés, és a dir, una vegada fixis un límit màxim de saldo en un dels teus comptes, els diners que l'excedeixin aniran directament a l'altre compte. Això et permet estalviar més fàcilment, ja que els diners “que sobren” no apareixen al teu compte de despeses.
  • Arrodoniment en compres: és una eina molt útil si el que vols és estalviar, perquè t'ofereix la possibilitat del microestalvi en el pagament de les teves compres amb targeta de dèbit. El procés és molt senzill: per cada adquisició que facis amb una targeta de dèbit, la devolució que falti fins a l'euro següent es transfereix directament al compte que assignis com a estalvi. Per exemple, si pagues en un supermercat per un valor de 14,75 euros, els 25 cèntims fins als 15 euros van directament a aquest compte d'estalvi.
  • Estalvi en nòmina: amb aquesta funcionalitat pots traspassar una part del teu salari o pensió de manera automàtica, quan el rebis, a un altre compte. Així, el fet de no veure els diners al teu compte corrent fa que puguis estalviar-los amb més facilitat.
Bàner Centre Programa el teu Compte Bàner Centre Programa el teu Compte
Compte Metes BBVA
El compte que t'ajuda a aconseguir els teus objectius d'estalvi.
  • Estalvi final de mes: és molt semblant a l'anterior, però en comptes d'aplicar-se al principi de cada mes es programa al final. T'ofereix la possibilitat d'incrementar els teus estalvis passivament transferint a un compte diferent un percentatge del saldo en compte a final de mes. Tot això, de manera automàtica i sense haver de preocupar-te.
  • Estalvi en pressupostos: a través de Bconomy, disponible a l'app de BBVA, pots crear una sèrie de pressupostos que t'ajudaran a organitzar millor els teus diners. El Programa El teu Compte va una mica més enllà en permetre't traslladar a un altre compte els diners que t'hagin sobrat dels teus pressupostos. Així, i de manera automàtica, pots fer créixer el teu compte d'estalvi gairebé sense notar-ho.
CTA Programa el teu Compte CTA Programa el teu Compte