Estalviar diners amb una guardiola digital

Amb les regles de Programa el teu Compte és més senzill.

Recordes aquella època en què, de pesseta en pesseta, s'estalviava una “fortuna”? Aquella en què omplies la teva guardiola amb la paga dels diumenges per poder comprar-te, en el futur, allò que tant desitjaves? Parlem d'actes que la majoria hem fet i el procés dels quals, avui, s'ha actualitzat gràcies a aquesta tecnologia que ofereix nous camins per obtenir una “guardiola digital”. 

Però, què és aquesta guardiola digital? En la majoria dels casos parlem d'un compte sense comissions que es destina exclusivament a l'estalvi. A BBVA l'hem anomenat Compte Metes BBVA. Aquesta es pot crear únicament a través de bbva.es o l'app de BBVA i funciona d'una manera molt senzilla: en obrir-lo, li has de donar un nom, indicar quants diners vols estalviar i la data que t'has marcat per assolir aquesta quantitat. Durant el procés, el mateix compte t'envia notificacions perquè sempre estiguis informat de l'evolució de l'estalvi. Una bona forma d'anar creant diferents objectius d'estalvi de manera molt senzilla. Com quan eres petit.

Bàner Superior Programa el teu Compte Bàner Superior Programa el teu Compte
Estalvia amb Programa el teu Compte
Utilitza les seves 6 regles i compleix les teves metes de forma ràpida i senzilla

Com s'omple aquesta guardiola digital?

A BBVA disposem de diferents eines per anar omplint aquesta guardiola digital. La més pràctica? Programa el teu Compte, formada per diferents regles pensades, en la seva majoria, per estalviar. 

La que més s'assembla a la guardiola tradicional és la de l'Arrodoniment. Basada en el microestalvi, permet, en fer una compra amb la teva targeta de dèbit el preu de la qual contingui decimals, prendre la resta fins a completar l'euro següent i transferir-ho a un segon compte amb la finalitat d'estalviar-ho. Per exemple: si fas una compra de 10,30 €, els 70 cèntims que falten fins als 11 € són els que aquesta tècnica s'emporta a la guardiola digital. 

També disposes de les regles Estalvi a Final de Mes, Estalvi en Pressupostos i Estalvi en Nòmina. La primera automatitza el pas d'un percentatge del teu estalvi (entès com a ingressos menys les despeses del mes) a la guardiola digital, la segona fa el mateix procediment però partint del sobrant dels pressupostos creats amb Bconomy i la tercera ho duu a terme a partir de la teva nòmina acabada d'ingressar.

Per finalitzar, també tens l'opció de marcar un saldo màxim en un compte que, si se sobrepassa, generaria una transferència del sobrant a un compte d'estalvi. 

Com veus, l'arribada de la tecnologia a les nostres vides fa que estalviar sigui més senzill. Per això, i si estàs decidit a crear una guardiola, la digital té múltiples avantatges davant la tradicional.

Bàner Centre Programa el teu Compte Bàner Centre Programa el teu Compte
Compte Metes BBVA
El compte que t'ajuda a aconseguir els teus objectius d'estalvi.

Quines condicions té?

Com que és un compte pensat per facilitar l'estalvi, no disposa de cap comissió. Tant és així que, en aquest compte, no pots domiciliar la teva nòmina, ingressos o rebuts. Tampoc no té targeta associada.
CTA Programa el teu Compte CTA Programa el teu Compte