La vostra cerca no ha obtingut resultats

Ho sentim, les dades de cerca no són correctes. Torneu a introduir ciutat, codi postal, adreça...

Temps d'espera en caixa:

< 5 min

5-15 min

> 15 min

Sense torns per a avui

23 resultats

Oficines i caixers BBVA a Espanya

BBVA té una de les xarxes d'oficines i caixers més àmplies d'Espanya. En total, disposa de més de 3.000 oficines repartides per tota la geografia nacional i de més de 6.000 caixers automàtics per oferir un servei integral als nostres clients. Si n'ets client, no pagaràs comissions en cap dels nostres caixers.

A BBVA comptem amb una àmplia xarxa d'oficines perquè pugui gestionar totes les seves operacions. Però volem anar més enllà; per això estem implementant nous serveis en les nostres oficines per millorar la seva experiència i oferir-li sempre un intento qualitat:

  • Gestor General de Cues, per optimitzar els seus tràmits i reduir els temps d'espera en l'oficina.
  • Gestor Identificador de Clients, perquè sempre sigui atès per la persona ídonea en funció de l'operació que vulgui fer.

La nostra xarxa de 6.000 caixers BBVA li donen l'autonomia que necessita per poder fer les seves operacions d'una manera més senzilla, més personalitzat, més ràpid i més assegurança. Trobi el seu Caixer més pròxim i descobreixi totes les gestions que pot fer des dels Caixers BBVA. Veure taula d'operacions.

A més, en el nostre afany per innovar, la nova navegació dels nostres caixers facilitarà la realització de les operatives habituals i oferirà noves funcionalitats i serveis.

Avantatges:

  • Unifiquem el disseny i el fem similar a bbva.es i aplicacions mòbils. Perquè la navegació sigui la mateixa independentment del canal que s'utilitzi.
  • Millores d'accés i navegació, ja que ara és possible accedir i operar en els caixers amb les claus de bbva.es.
  • Noves funcionalitats i serveis, com ara compravenda de valors, cancel·lació de targetes per robatori o extraviament, possibilitat de selecció de tipus de bitllets (20 o 50 euros) en la retirada d'efectiu...
  • I per descomptat, mantenint els exigents nivells de seguretat de BBVA.

A més, li presentem ABIL i Vía Rápida, els nous caixers de BBVA, conegui'ls.

En el portal d'Actibva li comptem com actuar en el cas d'algun contratemps amb els caixers automàtics.