BBVA Invest

Oportunitats d'inversió al teu abast.
Començar

Invertir sí que és una opció

Viure millor quan et jubilis, donar l'entrada per a casa teva, planificar estudis o veure créixer els teus estalvis. Sigui quin sigui el teu objectiu, BBVA Invest pot ajudar-te a aconseguir-lo.

BBVA Invest és per a tu?

No necessites ser un expert en finances

T'ajudarem a descobrir com pots assolir els teus objectius d'una forma ràpida i senzilla.

És una eina gratuïta

Trobar opcions d'inversió i seguir la seva evolució al llarg del temps no et costarà ni un euro.

Els teus diners estaran disponibles

Podràs recuperar el que hagis destinat a fons d'inversió amb els guanys o les pèrdues acumulades fins al moment.

No hi ha cap compromís

Quan descobreixis quin producte pot ajudar-te a aconseguir cada objectiu, decidiràs si el vols contractar.

Com pot ajudar-te a invertir?

Trobar el producte d'inversió que necessites pot ser complicat quan descobreixes la gran quantitat d'opcions que existeixen. BBVA Invest t'ajudarà d'una forma molt senzilla:

1. Tria el teu objectiu

Estalviar per a l'entrada de casa teva, preparar-te per a la jubilació, planificar estudis o veure créixer els teus estalvis. T'ajudem a calcular quants diners necessitaràs i quant d'esforç et costaria aconseguir-los.

 

 

2. Descobreix el teu perfil d'inversor*

Mitjançant preguntes senzilles, com la quantitat que penses invertir o si hi faries aportacions mensuals, descobrirem els productes d'inversió que millor s'adapten a tu.

 

 

3. Aconsegueix una opció d'inversió

En només uns segons, i de forma totalment gratuïta, et mostrarem el producte que et podria ajudar a aconseguir el teu objectiu i, si ho vols, podràs contractar-lo de forma ràpida i senzilla.

 

4. Segueix-ne l'evolució

Podràs consultar-la en qualsevol moment des de l'ordinador o el mòbil. A més, t'anirem informant sobre la seva evolució per ajudar-te a adaptar-la a les teves necessitats al llarg del temps.

Quina rendibilitat podries aconseguir?

Les expectatives de rendibilitat de cada producte financer són diferents i depenen de molts factors, com l'import que es destina a la inversió, els actius en què inverteix, el termini... 

Amb BBVA Invest, sempre podràs consultar la informació sobre cada producte abans de contractar-lo.

 

I com seguiràs la teva inversió?

En el dia a dia, podràs consultar com evolucionen tots els teus diners des de l'ordinador o el mòbil amb el panell Les meves inversions.

Periòdicament, t'informarem de la seva rendibilitat amb un senzill resum per correu electrònic i, si cal, t'oferirem alternatives.

A més, sempre podràs contactar amb un gestor BBVA per aclarir qualsevol dubte.

Prova ara BBVA Invest

Troba la teva opció d'inversió de manera gratuïta i sense compromís.

*En aquells casos en què el producte ofert sigui un fons d'inversió, serà necessari acceptar la informació precontractual del servei d'assessorament i fer un test d'idoneïtat per esbrinar el nivell de risc òptim de la inversió.