Google Pay

Paga amb la teva targeta BBVA de forma ràpida i còmoda en botigues amb TPV contactless, webs i apps.

Paga amb el teu mòbil Android en botigues, sense necessitat de treure la teva targeta.

 • Afegeix la teva targeta BBVA a Google Pay des de l'app.
 • Compra en webs i apps sense haver d'escriure cada vegada les teves dades.
 • Els teus pagaments són totalment segurs. 

Què és Google Pay?

 • Començar a fer servir Google Pay per fer les teves compres és molt fàcil. Només cal que afegeixis les teves targetes BBVA a Google Pay. A més, pots fer-ho directament des de l'app de BBVA, sense necessitat d'instal·lar cap altra app. És tan senzill com decidir amb quina targeta vols pagar, seleccionar-la des de la "Posició global" de l'app i prémer el botó "Configurar Google Pay".

  Què esperes per afegir la teva targeta BBVA a Google Pay i gaudir de tots els seus avantatges?

  • Paga amb el teu mòbil Android en botigues físiques sense necessitat de portar res més. Per fer-ho, només hauràs de desbloquejar el teu mòbil i acostar-lo al TPV. 
  • Paga en webs i apps sense haver d'escriure el número de la teva targeta en fer cada compra. És tan còmode com cercar el logotip de Google Pay i prémer el botó per seleccionar aquest sistema de pagament. 
  • Compra de manera segura. Quan fas servir Google Pay per fer els teus pagaments, la informació real de la teva targeta no es comparteix mai amb el comerç, sinó que s'envia un número xifrat únic per operació. 

  Consulta quines targetes es poden afegir a Google Pay a l'app de BBVA. La llista de targetes de BBVA que no es poden incloure a Google Pay es recull en els termes i condicions de BBVA-Google Pay. 

  Google Pay és una marca registrada de Google LCC. Per pagar amb l'app de BBVA, cal que el titular de la targeta BBVA tingui un dispositiu Android compatible.

  Vegeu vídeo Google Pay

El teu banc al mòbil amb l'aplicació de BBVA

També et podria interessar