Firma amb biometria del teu dispositiu

Opera i autoritza pagaments amb la teva empremta o amb reconeixement facial

Innovació i seguretat per fer-te la vida més fàcil.

 • És àgil i còmoda
 • Segura i personal
 • Mateixa biometria que fas servir als teus mòbils i tauletes tàctils

Recorda que has de tenir instal·lada l'app de BBVA per activar la teva signatura amb biometria.

Avantatges de la firma amb biometria del teu dispositiu

 • Tens instal·lada l'app de BBVA? Ara, la mateixa signatura amb biometria que utilitzes al teu dispositiu, la pots utilitzar a l'app per fer gestions i autoritzar pagaments, amb més agilitat en els teus tràmits i amb la seguretat que t'ofereix una cosa tan única i personal com la teva empremta o el reconeixement facial (1).

  La seva activació i ús és senzill, perquè ja no necessitaràs rebre claus per SMS amb codis de confirmació o autorització de moltes de les teves operacions, fent les teves gestions molt més còmodes. Recorda que pots activar-la i desactivar-la quan vulguis.

  Podràs utilitzar la firma amb biometria del teu dispositiu en operacions com: comprar en línia, consultar el CVV, apagar i encendre targetes i moltes més...

Segura i fàcil d'activar

 • Si tens accés biomètric al teu mòbil o tauleta tàctil, activar la signatura amb biometria del teu dispositiu és molt fàcil dins l'app de BBVA:

  1. Primer activa el teu accés biomètric
  2. Després activa la teva firma amb biometria del teu dispositiu.

  Ambdues operacions les podràs fer en l'opció de Mètodes d'accés i Signatura, dins l'àrea de Seguretat i privacitat de l'app.

El teu banc al mòbil amb l'aplicació de BBVA

Funcionalitats relacionades

(1) BBVA en cap cas emmagatzema ni fa tractament de la informació biomètrica registrada pels clients als seus dispositius. L'entitat financera únicament ofereix la possibilitat al client de gaudir d'aquest servei per fer operacions bancàries mitjançant la validació de la seva biometria que fa el mateix dispositiu. La firma amb biometria és una opció que podrà ser activada o desactivada pel client sense cost, sempre que aquest ho consideri.