Biometria

El sistema de protecció més segur per accedir al teu compte i signar les teves operacions

La biometria utilitza les teves qualitats físiques, úniques i intransferibles, per protegir el teu compte contra possibles ciberatacs i oferir-te la màxima seguretat en la teva operativa en línia.

Què és i com funciona la biometria?

La biometria és la tecnologia d'identificació i autenticació que utilitza com a sistema de protecció algunes dades biomètriques de les persones, com l'empremta dactilar, la cara o l'iris.

Et permet accedir als teus comptes i operar de manera àgil, sense necessitat de recordar contrasenyes, ni de rebre missatges SMS amb claus o codis d'autorització.

És el mètode més fiable i avançat que pots utilitzar per signar algunes operacions, com obrir un compte, comprar en línia, consultar les teves targetes… i que podràs activar o desactivar sempre que vulguis des de l'app.

Activa el teu accés i signatura amb biometria

Per poder utilitzar la teva biometria a l'app BBVA, primer l'has de registrar al teu mòbil o tauleta tàctil i després activar l'accés biomètric des de ‘Mètodes d'accés’ > ‘Seguretat i privacitat’. En fer-ho, t'arribarà un SMS de confirmació.

Una vegada activat, podràs accedir a l'app amb la teva empremta dactilar, cara o mirada (segons el sistema operatiu iOS o Android que tinguis) i també activar la signatura amb biometria per signar les teves operacions de forma ràpida i segura.

Recorda que si desactives el teu accés biomètric a l'app, també es desactivarà la teva signatura biomètrica.

Ciberseguridad

Vegeu més notícies