Biometria

El sistema de protecció més segur per accedir al teu compte i signar les teves operacions

La biometria utilitza les teves qualitats físiques, úniques i intransferibles, per protegir el teu compte contra possibles ciberatacs i oferir-te la màxima seguretat en la teva operativa en línia.

Què és i com funciona la biometria?

La biometria és la tecnologia d'identificació i autenticació que utilitza com a sistema de protecció algunes dades biomètriques de les persones, com l'empremta dactilar, la cara o l'iris.

Et permet accedir als teus comptes i operar de manera àgil, sense necessitat de recordar contrasenyes, ni de rebre missatges SMS amb claus o codis d'autorització.

És el mètode més fiable i avançat que pots utilitzar per signar algunes operacions, com obrir un compte, comprar en línia, consultar les teves targetes… i que podràs activar o desactivar sempre que vulguis des de l'app.

Activa el teu accés i signatura amb biometria

Abans d'obrir l'app BBVA, assegura't de tenir registrada la teva biometria al mòbil o a la tauleta tàctil. Quan la tinguis registrada, segueix aquests passos:

  1. Per activar l'accés amb biometria, entra a l'app BBVA, adreça't al menú de dalt a la dreta i entra a Seguretat i privacitat > Mètodes d'accés / Signatura. En activar l'accés, t'arribarà un SMS de confirmació. Confirma'l i ja podràs accedir a l'app amb la teva empremta dactilar, cara o mirada.
  2. Per activar la signatura amb biometria, abans has de tenir activat l'accés. Si ja el tens, pots fer-ho amb una selfie i una foto del teu DNI o des d'un caixer automàtic amb un codi QR. A més, si tens Android, també pots activar-la acostant la targeta contactless al teu dispositiu.

Recorda que si desactives el teu accés biomètric a l'app, també es desactivarà la teva signatura biomètrica.

Ciberseguretat

Vegeu més notícies