APP per compartir despeses

Si ho comparteixes tot amb ells, comparteix també les despeses

Ara, amb l'app BBVA, també pots crear grups per compartir o dividir despeses amb amics, familiars, companys de pis o de viatge o qualsevol persona amb qui comparteixis la teva vida, tant si són clients de BBVA com si no.

Comencem?

1. Crea un grup o uneix-t'hi

Si ja tens usuari, entra a la pestanya d'experiències al menú lateral de l'app BBVA i crea un grup o accepta la invitació per unir-te a un de ja creat. Pots compartir despeses per a esdeveniments puntuals, com ara aniversaris i viatges, o per a despeses recurrents (lloguer de pis, classes...).

2. Afegeix-hi despeses i participants

Després de crear el grup, pots afegir-hi participants directament des de la teva agenda, tant si són clients com si no, i afegir despeses noves al grup.

3. Fes un seguiment dels pagaments

Tots els participants del grup podreu fer un seguiment dels pagaments i calcular el que deu cadascun en cada moment sense sortir de l'app BBVA.

Descobreix tot el que pots fer sense ser-ne client

  • Crear grups d'amics o unir-te a grups ja creats.
  • Dividir les despeses a parts iguals entre els integrants del grup o de forma personalitzada, segons el que tu decideixis.
  • Registra les despeses que feu en efectiu.
  • Tot, sense necessitat de ser client de BBVA.

Ja n'ets client?

També podràs pagar directament des de l'app amb Bizum o mitjançant transferència i registrar les despeses associant-les a moviments del compte.