Quin límit té una transferència en línia?

Descobreix l'import màxim d'una transferència feta a través d'Internet.

En els canals digitals hi ha habitualment uns límits preestablerts, que solen ser:

  • Import màxim per cada transferència: 15.000 € (o el saldo disponible al compte, sempre que el titular no tingui cap pagament retingut).
  • Import màxim total diari de transferències: 30.000 € (o el saldo disponible al compte, sempre que el titular no tingui cap pagament retingut).

Per a transferències bancàries a l'estranger, els límits són els mateixos que els establerts per a les transferències nacionals.

Les transferències (traspassos) fets entre dos o més comptes d'un mateix titular no tenen cap altre límit establert que el saldo disponible en el compte, sempre que el titular no tingui cap pagament retingut. 

El mateix passa amb les transferències en oficina. No hi ha cap límit preestablert, ja que aquest està limitat pel saldo disponible en el compte, sempre que el titular no tingui cap pagament retingut.

Vies per fer una transferència en línia

Per fer una transferència bancària en línia (les 24 hores al dia, els 7 dies de la setmana i des de cualqueir lloc) disposes de quatre canals diferents:

  • bbva.es 
  • App BBVA. 
  • Xarxa de caixers.
  • Línia BBVA.

Les transferències fetes per aquestes vies, sempre que es facin dins la Comunitat Econòmica Europea, són totalment gratuïtes. 

Les transferències triguen a arribar un termini estimat de 48 hores. Però això dependrà de l'entitat bancària de destinació i de si són nacionals o estrangeres. 

Si la transferència es fa a un compte de BBVA, els diners arribaran el mateix dia de l'operació.