Com demanar una targeta de crèdit?

Pots sol·licitar-les des d'una oficina o des de casa a través d'Internet
Una targeta de crèdit és la que permet ajornar el pagament de totes les compres que es facin fins a un període de temps acordat entre el titular de la targeta i l'entitat financera que l'emet. Com indica el seu nom, suposa la concessió d'un crèdit. A causa d'aquesta particularitat, hi ha una sèrie de requisits que s'han de complir, així com diferents vies per demanar una targeta.
Bàner superior Targeta Después Bàner superior Targeta Después
Targeta Después
Podràs ajornar les compres i utilitzar-la en més de 6.000 caixers.

Requisits per demanar una targeta de crèdit

Cada entitat financera pot establir als sol·licitants d'una targeta de crèdit uns requisits. Tanmateix, hi ha una sèrie de característiques que, per norma general, qualsevol persona que sol·liciti una targeta ha de complir. Són les següents:

  • Ser major d'edat: Amb una targeta de crèdit, automàticament es contreu amb el banc l'obligació de pagar les compres fetes a posteriori.
  • Cal tenir uns ingressos que garanteixin que es podrà retornar el crèdit.
  • Tenir un bon historial creditici: aquest requisit és una continuïtat de l'anterior i recalca la necessitat de demostrar a l'entitat financera que s'és solvent i que els pagaments es faran a temps.
  • No estar en cap llista d'impagats.
La forma de demostrar a l'entitat financera que es compleixen tots els requisits és facilitant la informació següent: document d'identitat oficial i un justificant d'ingressos regulars.

Formes de demanar una targeta de crèdit

Es pot continuar anant a una sucursal del banc a sol·licitar la targeta, però demanar una targeta a través d'internet és una opció que cada vegada guanya més adeptes. Només es necessita un dispositiu, ja sigui un ordinador, un mòbil o una tauleta tàctil, amb connexió a la xarxa. En qüestió de minuts la petició de sol·licitud d'una targeta de crèdit estarà feta. La resta de passos de la tramitació són igual de senzills.

A bbva.es es mostra un gran catàleg de targetes de crèdit que ofereix l'entitat, a més d'una explicació detallada de totes les seves característiques. La Targeta Después BBVA és l'opció més “convencional”, permet pagar al banc les quantitats gastades durant el mes d'una sola vegada o de manera fraccionada.

Bàner Central Targeta Después Bàner Central Targeta Después
Targeta de crèdit BBVA
Ajorna les compres amb la targeta Después i accedeix a més de 6.000 caixers.
No ser client no suposa cap desavantatge ni veto a l'hora de demanar la targeta. Una vegada especificat això, la pàgina et demanarà que introdueixis el límit que vols per a la targeta i la forma de pagament entre pagament total a final de mes, pagament ajornat percentatge mensual i pagament ajornat quota fixa mensual. A continuació, només cal introduir les dades personals i esperar que un operador en línia validi i confirmi la sol·licitud, i informi, si escau, de la documentació addicional que cal enviar.
CTA Targeta Después CTA Targeta Después
Targetes - També et podria interessar Targetes - També et podria interessar

També et podria interessar

  • T'expliquem com pots utilitzar aquest servei per treure diners d'un caixer sense portar una targeta a sobre.
  • A BBVA t'expliquem les diferències entre una targeta de crèdit i una de dèbit d'una forma clara i senzilla.
  • T'expliquem com ingressar diners en un caixer perquè puguis fer-ho sempre que vulguis.
Targetes - Eines Targetes - Eines

Eines de targetes

  • Coneix les característiques de cadascuna de les targetes que BBVA té per a tu gràcies a aquest comparador.