Característiques de les assegurances d'habitatge

Tot el que necessites saber de les assegurances per a habitatge, les cobertures, les primes...
Segons la Memòria Social de l'Assegurança de 2013 elaborada per Unespa, les cases assegurades pateixen 5,5 milions de sinistres de diferent gravetat a l'any. Aigües que es desborden sense control, vidres que es trenquen de les formes més variades, focs que es descontrolen i els robatoris, que són més habituals del que ens agradaria… Com bé sabeu, en una casa pot passar gairebé de tot. Per aquesta raó, és convenient tenir una assegurança de la llar que ens permeti enfrontar aquests contratemps sense que la butxaca hi pateixi. Però, com triar la millor assegurança de la llar? Quins factors cal tenir en compte per no pagar de més, quedar-nos curts en cobertures, etc.?
Bàner superior Assegurances BBVA Bàner superior Assegurances BBVA
Descobreix les Assegurances BBVA
El que més valores mereix la millor protecció.

El millor és que facis una comparativa a la xarxa i que, al final del procés, et quedis amb el que millor s'adapti a les teves necessitats, ja que es tracta que construeixis una assegurança a la teva mida. En el mercat espanyol hi ha assegurances d'habitatge de tres tipus: pots optar per protegir el continent (estructura i construcció), el contingut (els béns del seu interior, tant mobiliari com electrodomèstics) i la responsabilitat civil. Cadascuna d'aquestes modalitats d'assegurança es pot contractar, generalment, de manera individual, encara que també és possible englobar-les totes en una assegurança única que sol anomenar-se “multirisc”.

A BBVA España, per exemple, disposem de fins a quatre paquets de cobertures i cinc modalitats per a propietaris, per la qual cosa sempre tindràs el teu habitatge protegit davant qualsevol dany. Cadascuna de les nostres modalitats inclou un plus de serveis sense cost addicional, així com l'opció de modificar la teva pòlissa actual per una altra si canvien les teves necessitats o, fins i tot, un finançament segons les teves preferències.

A BBVA et cobrim tant si ets propietari com llogater:

  • Si vius de lloguer, pots contractar l'assegurança BBVA pensada només per a llogaters, que cobreix danys accidentals a l'habitatge causats pel llogater, una garantia especial de danys en l'habitatge, danys accidentals en el continent propietat de l'assegurat, robatoris en l'habitatge, canvi de pany i, fins i tot, els atracaments fora de l'habitatge, entre d'altres.
  • Si ets propietari, tenim 4 paquets de cobertures que, combinats, ofereixen 5 modalitats d'assegurança (Essencial, Més, Seguretat, Més Seguretat i Cobertura Total).

Tria la teva modalitat de l'assegurança habitatge BBVA en funció de les teves cobertures:

  Protecció bàsica Trencaments, danys elèctrics
i refrigerats
Protecció ampliada
i robatoris
Ampliacions alt valor
 
Modalitat
essencial
Protecció bàsica
Trencaments, danys elèctrics i refrigerats
 
Protecció ampliada i robatoris
 
Ampliacions alt valor
 
 
Modalitat
Més
Protecció bàsica
Trencaments, danys elèctrics i refrigerats
Protecció ampliada i robatoris
 
Ampliacions alt valor
 
 
Modalitat Seguretat
Protecció bàsica
Trencaments, danys elèctrics i refrigerats
 
Protecció ampliada i robatoris
Ampliacions alt valor
 
 
Modalitat Més Seguretat
Protecció bàsica
Trencaments, danys elèctrics i refrigerats
Protecció ampliada i robatoris
Ampliacions alt valor
 
 
Modalitat Cobertura Total
Protecció bàsica
Trencaments, danys elèctrics i refrigerats
Protecció ampliada i robatoris
Ampliacions alt valor

El paquet de Protecció Bàsica inclou les cobertures principals; el pots ampliar amb les cobertures següents per estar més protegit:

  • Trencament, danys elèctrics i refrigerats.
  • Protecció ampliada i robatori
  • Si contractes aquests paquets addicionals, pots accedir al paquet d'Ampliacions Alt Valor.
Bàner central Assegurances BBVA Bàner central Assegurances BBVA
Coneix les nostres assegurances
I tria la que s'adapti més bé a les teves necessitats.

Des del moment en què contractes una assegurança habitatge BBVA, pots accedir sense cap cost addicional a serveis tan interessants com el Servei Manetes , amb el qual t'enviem un professional a casa teva per ajudar-te en petites tasques de bricolatge domèstic. Així mateix, les nostres assegurances també inclouen un servei d'assistència informàtica en línia i a domicili perquè puguis resoldre dubtes i dificultats amb els teus ordinadors, tauletes o telèfons. També oferim un servei de manteniment per ús i deteriorament per a petits arranjaments.

Donem la possibilitat als nostres clients de derivar a les nostres oficines les despeses derivades de sinistres per trencament de vidres, danys per aigua i incendi. És a dir, si, per exemple, se't trenca una taula de vidre i demanes a un vidrier que te la repari, pots portar la factura a les nostres oficines i te l'abonarem al moment. L'import de la factura ha de ser inferior a 1.000 euros i han d'haver passat almenys 3 mesos des que vas contractar l'assegurança i des del cobrament de l'anterior sinistre que hagis pogut tenir.

Però això no és tot. Pots contractar dos serveis més: d'una banda, el servei de reparació d'avaria línia blanca per a rentadora, rentaplats o nevera i l'anomenat “Servei Express”, pel qual ens comprometem a acudir encara més de pressa a casa teva en cas que es produeixi un sinistre. Si no complim, la propera anualitat et tornarem l'import de la prima d'aquest any…

Ja estàs convençut? Els requisits per contractar una assegurança habitatge BBVA són molt senzills: l'habitatge que s'asseguri ha de ser a Espanya i ha de complir altres requisits pel que fa a antiguitat, materials de construcció i ubicació. Informa-te'n a bbva.es.

Asseguradores: Producte coassegurat al 50% respectivament, per BBVASEGUROS, S.A., DE ASEGUROS Y REASEGUROS, inscrita en el Registre de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions, amb la clau C-0502. i LIBERTY SEGUROS, COMPAÑÍA DE SEGUROS Y REASEGUROS, S.A., inscrita en el Registre de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau C-0467.

Mediador: BBVA MEDIACIÓN, OPERADOR DE BANCA-SEGUROS VINCULADO, S.A., inscrita en el Reg. Administratiu Especial de Mediadors d'Assegurances de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau OV-0060. Concertada Assegurança de Responsabilitat Civil i amb capacitat financera.

CTA Assegurances BBVA CTA Assegurances BBVA
Assegurances - També podria interessar-te Assegurances - També podria interessar-te

També et podria interessar

  • T'expliquem les característiques d'una assegurança de renda vitalícia i quins són els seus avantatges.
  • Donada l'obligació de reparar danys que has causat a uns altres, una assegurança de responsabilitat civil pot ser necessària.
  • T'expliquem el seu funcionament, les seves claus i com pots identificar quina s'ajusta a les teves necessitats.
Assegurances - Eines Assegurances - Eines

Eines d'assegurances

  • Fes el teu propi exemple amb les teves actuals assegurances i descobreix quant podràs estalviar si decideixes incloure-les en el Pla EstarSeguro BBVA.