Característiques de les assegurances de salut sense copagaments

Aquest tipus d'assegurances són especialment útils per a aquelles persones que fan ús dels serveis mèdics de manera més freqüent

En el moment de triar una assegurança de salut, hi ha diversos factors que cal tenir en compte: el quadre mèdic a què tindrem accés, els hospitals i les clíniques a què podrem acudir, la possibilitat de tenir cobertura dental, etc. Però un dels més importants és saber si l'assegurança té copagament o no.

I és important perquè el copagament determina en bona mesura el preu final de la nostra cobertura sanitària. Mentre que en les assegurances mèdiques que tenen copagament hem d'abonar una petita quantitat de diners cada vegada que acudim al metge, en les assegurances sense copagament abonem una quantitat fixa al mes o a l'any, independentment de les vegades que requerim els serveis sanitaris pels quals estem coberts.

Bàner superior Assegurances BBVA Bàner superior Assegurances BBVA
Descobreix les Assegurances BBVA
El que més valores mereix la millor protecció.

Aquesta és, sens dubte, la principal característica de les assegurances de salut sense copagament i per la qual són productes interessants per a aquells usuaris que utilitzin amb més freqüència els serveis sanitaris. Però, a més, aquest tipus d'assegurances ofereixen tota una sèrie d'avantatges, que seguidament repassem:

  • Temps d'espera reduïts: una de les característiques principals de les assegurances mèdiques privades és que els temps d'espera per ser atesos pels professionals són força reduïts. A més, amb una assegurança mèdica, el pacient pot demanar visita directament a un especialista, sense haver de passar abans per un metge de capçalera.
  • Horaris adaptats a l'usuari: en consonància amb la flexibilitat a l'hora d'escollir metge, també cal destacar que l'horari dels serveis que ofereixen les assegurances mèdiques privades s'adapta a l'usuari. D'aquesta manera, es disposa de més llibertat tant a l'hora de concertar una visita mèdica com a l'hora de fer una prova diagnòstica.
  • Possibilitat d'escollir metge: un altre dels avantatges que comporta una assegurança sanitària és que l'usuari pot triar, dins el quadre mèdic que les asseguradores posen a la seva disposició, quin professional vol que el vegi. De la mateixa forma, algunes asseguradores tenen en compte la possibilitat que els pacients vagin a un metge que no estigui inclòs en el seu quadre i reemborsen després els costos d'aquesta visita.
  • Segona opinió: una característica molt interessant per als pacients és que les assegurances mèdiques permeten sol·licitar una segona opinió sobre un diagnòstic o un tractament. D'aquesta manera, si el pacient no ha quedat completament satisfet o vol contrastar el seu cas, sempre pot acudir a una segona opinió professional.
  • Hospitalització còmoda: un dels senyals d'identitat dels serveis sanitaris oferts per les assegurances és l'elevada comoditat que els hospitals i les clíniques ofereixen a pacients i familiars. Per exemple, en general se sol oferir a l'usuari una habitació individual.
  • A més, també hi ha la possibilitat de contractar una sèrie de cobertures opcionals que s'adapten a les necessitats de cada usuari, com ara el reemborsament de despeses de farmàcia, òptica, medicina alternativa, assistència familiar (proporciona a l'assegurat l'ajuda qualificada que pugui necessitar per al seu dia a dia davant d'una situació imprevista, com trobar-se hospitalitzat, cobrint l'atenció a gent gran, infants i discapacitats, suport en tasques de la llar, enviament de medicaments i cura de mascotes), complement digital (servei de videoconsulta per a determinades especialitats i serveis de promoció de la salut, com per exemple, nutrició, psicologia l'enviament de medicaments a casa, analítiques a domicili, etc.), entre d'altres.
Bàner central Assegurances BBVA Bàner central Assegurances BBVA
Coneix les nostres assegurances
I tria la que s'adapti més bé a les teves necessitats.

Pel que fa al cost, les assegurances mèdiques sense copagament tenen una prima més elevada que aquelles assegurances que l'inclouen. No obstant això, l'usuari que es decideix per una assegurança de salut sense copagament evita els imprevistos econòmics que aquesta modalitat li pot ocasionar quan la faci servir i coneix la prima anual de la seva assegurança per endavant, independentment de les vegades que acudeixi al metge o dels tractaments que necessiti.

A més, hi ha serveis amb què es pot estalviar agrupant diferents assegurances, com el Pla EstarSeguro de BBVA. Si t'hi aculls, pots aconseguir fins a un 15% d'estalvi en el total de les assegurances, i altres avantatges com la possibilitat de pagar mes a mes sense recàrrecs.

CTA Assegurances BBVA CTA Assegurances BBVA
Assegurances - També podria interessar-te Assegurances - També podria interessar-te

També et podria interessar

  • T'expliquem les característiques d'una assegurança de renda vitalícia i quins són els seus avantatges.
  • Donada l'obligació de reparar danys que has causat a uns altres, una assegurança de responsabilitat civil pot ser necessària.
  • T'expliquem el seu funcionament, les seves claus i com pots identificar quina s'ajusta a les teves necessitats.
Assegurances - Eines Assegurances - Eines

Eines d'assegurances

  • Fes el teu propi exemple amb les teves actuals assegurances i descobreix quant podràs estalviar si decideixes incloure-les en el Pla EstarSeguro BBVA.