NIVELL DE RISC
1/6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6, de major risc.

BBVA està adherit al Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit d'Espanya. La quantitat màxima garantida és de 100.000 € per la totalitat de dipòsits constituïts al BBVA per persona.

Compte Negocis Benvinguda

Fes-te client en línia en 10 minuts i comença a operar gaudint de tots aquests avantatges els 12 primers mesos:

  • Sense comissió de manteniment del compte.
  • Sense comissió en la Targeta Negocis de crèdit o dèbit.
  • Sense comissions per transferències ordinàries.*
  • Sense comissions per emissió i cobrament de xecs nacionals en euros.

Més informació

Troba la teva solució personalitzada i afegeix productes al teu Compte Negocis Benvinguda

Parla'ns de la situació actual del teu negoci i troba els productes dissenyats per BBVA per cobrir les necessitats de la teva empresa.

*Transferències

Sense comissió per transferències ordinàries i emissió de nòmines en euros, corones sueques o en Leu (rom) romanès dins l'àmbit de l'Espai Econòmic Europeu (membres de la Unió Europea més Islàndia, Liechtenstein i Noruega) ordenades des de bbva.es, app de BBVA, BBVA Net cash i caixers BBVA. No incloses les realitzades en suport magnètic, OMF (Ordre de Moviment de Fons), transferències Valor Dia i transferències immediates. Per a les transferències no incloses, seran aplicables els conceptes complementaris i les despeses de transferències establerts a aquests efectes a l'annex de comissions.

Oferta per a negocis amb una facturació màxima de 5 M€. Finançament subjecte a aprovació prèvia per part de BBVA. Vàlida fins a 31/08/2020. Aquest document no constitueix cap oferta vinculant ni una recomanació de BBVA per a la contractació dels productes i els serveis que s'hi indiquen, ni tampoc substitueix ni modifica la documentació precontractual i contractual corresponent a aquests productes i serveis. Formalització subjecta a anàlisi i aprovació prèvies per part de BBVA. BBVA podrà exigir garanties addicionals com a requisit previ a la contractació d'aquests productes.