Claus del rènting de cotxes

Descobreix en què consisteix el rènting de cotxes i les garanties i avantatges que ofereix aquest sistema.
Avui dia, l'adquisició de cotxes pel sistema de rènting és cada vegada més freqüent. Cada vegada hi ha més usuaris que es plantegen aquesta opció quan volen comprar un cotxe per primera vegada o canviar el que ja tenen. La principal raó és que els preus que ofereix aquest sistema són cada vegada més competitius, amb quotes mensuals molt còmodes. Descobreix tots els avantatges que pot brindar-te el rènting de cotxes en aquest article.
Bàner Superior Rènting 2 Bàner Superior Rènting 2
BBVA Autorenting
Gaudeix de les nostres ofertes i d'una àmplia proposta de cotxes d'alta gamma.

Quins beneficis té el rènting de cotxes?

El rènting de cotxes consisteix en l'adquisició d'un vehicle mitjançant un contracte de lloguer a canvi d'una quota fixa mensual durant un termini que sol rondar els 3 anys. Generalment, aquesta quota inclou totes les despeses de manteniment, avaries i assegurança, així com els altres serveis necessaris per al dia a dia del vehicle. En el contracte de rènting es detallen els serveis que pot rebre el vehicle, el quilometratge anual màxim, la durada i la resta de condicions del lloguer. La diferència entre aquesta opció i la compra tradicional d'un cotxe és que en el primer cas el vehicle és propietat de l'empresa de rènting, i no de l'usuari. A més, tampoc no s'ha de confondre amb el lísing, que també funciona com a contracte de lloguer amb quotes mensuals, però que està dirigit sobretot a empreses i autònoms i dona opció de compra del vehicle a la finalització del contracte. 

El rènting de vehicles ofereix múltiples avantatges, entre els quals destaquen els següents: 

  • Permet estrenar cotxe cada poc temps i, en finalitzar el contracte, canviar de vehicle si la marca o el model no s'han adaptat a les necessitats del client. 
  • És una opció excel·lent per gaudir d'un cotxe sense haver de comprar-lo i, per tant, no haver de desemborsar una quantitat important de diners o demanar un préstec. 
  • Les quotes mensuals ofereixen una gran comoditat pel que fa al pagament. 
  • El rènting inclou l'assegurança, així com el manteniment i els impostos de circulació i matriculació, un estalvi significatiu si es compara amb les despeses que causa la compra d'un vehicle.
Bàner Central Rènting 2 Bàner Central Rènting 2
Descobreix l'autorènting per a empreses de BBVA
El vehicle que necessites a una quota competitiva i amb grans avantatges
Els avantatges del rènting respecte de les opcions de compra fan que cada vegada hi hagi més persones que prefereixen adquirir un cotxe mitjançant aquest sistema. A BBVA t'oferim diferents opcions de rènting amb tots els serveis i quotes molt competitives, a què pots accedir a través de bbva.es o acostant-te a la teva oficina més pròxima.
CTA Rènting 2 CTA Rènting 2
Préstecs - També podria interessar-te Préstecs - També podria interessar-te

També et podria interessar

  • T'expliquem com funciona una reunificació de deutes, a més dels seus avantatges i inconvenients.
  • Una de les garanties més grans que té el banc per assegurar-se la devolució del préstec és la nòmina.
  • T'expliquem en què consisteixen els crèdits a l'instant i com se'n pot aconseguir un.
Préstecs - Eines Préstecs - Eines

Eines de préstecs

  • Calcula les condicions de finançament del préstec que necessites amb el nostre simulador i en només 3 minuts.
  • T'ajudem a calcular les condicions de finançament del teu proper cotxe amb el nostre simulador de préstecs especialitzat.