Aconsegueix un préstec amb la teva nòmina

T'expliquem com accedir a préstecs amb l'ajuda de la teva nòmina.
Les raons per demanar un préstec poden ser molt diverses: una reforma a l'habitatge, la compra d'un cotxe, el finançament d'un viatge, etc. En tots aquests casos, la necessitat d'una quantitat de diners en concret es pot satisfer demanant un préstec. BBVA pot ser una bona alternativa per finançar qualsevol d'aquestes necessitats. Aquí trobaràs tota la informació que necessites i podràs fer els teus propis números sense compromís al nostre simulador.
Bàner superior simulador Bàner superior simulador
Troba el finançament que necessites
Calcula la quota del teu préstec de forma ràpida i senzilla.

La sol·licitud d'un préstec es tradueix, en primera línia, en un acord entre prestador i prestatari o client. En primera instància, el prestador (la institució que dona el préstec) analitza i estudia la capacitat de pagament del prestatari o client (qui pren prestats els diners). El prestatari o client respon del compliment de les seves obligacions (devolució de l'import del préstec i pagament d'interessos i de comissions bancàries) amb tots els seus béns presents i futurs. Per això és normal que abans de donar el préstec el banc analitzi els riscos de l'operació, i us sol·liciti, entre altres documents, justificants dels vostres ingressos, com pot ser la nòmina.

El risc de l'operació el poden determinar aspectes com els béns adquirits amb anterioritat, el capital disponible, l'historial bancari… però sobretot els ingressos del sol·licitant.

Factors que cal tenir en compte

El reintegrament del capital prestat i dels interessos derivats es pacta amb el banc abans de signar un préstec. En aquest càlcul desenvolupen un paper central tres factors essencials: el capital prestat, el tipus d'interès (TIN), la TAE i el termini d'amortització.

Qualsevol banc estudia amb detall la capacitat del client i, en funció de les condicions de cada cas, estableix un preu als diners que presta (això és el tipus d'interès), que es calcula aplicant un percentatge sobre el capital sol·licitat pel client, i acorda un termini d'amortització més o menys exigent segons el risc de l'operació.

Abans de contractar el préstec, s'ha de conèixer la taxa anual equivalent (TAE) aplicable al préstec. La TAE és un indicador que indica el cost total del préstec, ja que inclou el tipus d'interès, les comissions i les despeses aplicables, i serveix per comparar ofertes d'aquest producte amb altres entitats.

Bàner central simulador Bàner central simulador
Descobreix el simulador de préstecs de BBVA
Viatjar, comprar mobles nous o ampliar els teus estudis és més fàcil amb els préstecs en línia.

Els avantatges d'un préstec amb nòmina

Una nòmina no és condició indispensable per sol·licitar un préstec i que aquest es concedeixi. De fet, a BBVA es pot obtenir de manera ràpida i sense nòmina una quantitat de diners mitjançant un préstec, encara que les condicions d'un préstec amb nòmina domiciliada solen ser millors.

La forma més senzilla de conèixer les dades del préstec és utilitzar el simulador de préstecs, una eina de BBVA que guia el client pas per pas en l'estimació del seu préstec, per triar l'import que necessita, el termini de devolució, i calcular quina seria la quota mensual i els interessos del préstec, en funció de si té la nòmina domiciliada a BBVA o no.

Davant de qualsevol repte econòmic important per al qual calgui demanar un préstec, una nòmina domiciliada durant tota la vida del préstec farà que el tipus d'interès del teu préstec estigui bonificat, de manera que serà més baix.

CTA calcula CTA calcula
Préstecs - També podria interessar-te Préstecs - També podria interessar-te

També et podria interessar

  • T'expliquem com funciona una reunificació de deutes, a més dels seus avantatges i inconvenients.
  • Una de les garanties més grans que té el banc per assegurar-se la devolució del préstec és la nòmina.
  • T'expliquem en què consisteixen els crèdits a l'instant i com se'n pot aconseguir un.
Préstecs - Eines Préstecs - Eines

Eines de préstecs

  • Calcula les condicions de finançament del préstec que necessites amb el nostre simulador i en només 3 minuts.
  • T'ajudem a calcular les condicions de finançament del teu proper cotxe amb el nostre simulador de préstecs especialitzat.