Com funciona un préstec preconcedit

T'expliquem en què consisteix aquest tipus de préstec i quins solen ser els seus requisits.
En quines situacions es concedeixen normalment els préstecs preconcedits? El més habitual és que una persona acudeixi a una entitat bancària quan necessita finançament per a algun dels seus projectes o despeses. Aquesta persona s'haurà d'enfrontar a un estudi per part de l'entitat i reunir una sèrie de requisits que li sol·liciti el banc. Tanmateix, també hi ha la possibilitat que sigui la mateixa entitat bancària la que ofereixi als seus clients la possibilitat de disposar d'una quantitat de diners extres com a préstec, confiant en la solvència que aquesta persona ha demostrat en els últims anys com a client del banc. Això es coneix com a préstec preconcedit.
Bàner superior simulador Bàner superior simulador
Troba el finançament que necessites
Calcula la quota del teu préstec de forma ràpida i senzilla.

Un préstec preconcedit suposa accedir a finançament amb el mínim temps d'espera i gairebé sense documentació. Això no significa que el préstec estigui 100% concedit, vol dir que el banc considera que visiblement es reuneixen tots els requisits per a la concessió d'aquest préstec. Com que el banc disposa de la major part de la informació del client, si se sol·licita el préstec preconcedit, el temps d'espera i la paperassa serà mínim.

És un impuls per emprendre aquell projecte, viatge, reforma o nous estudis, amb la tranquil·litat de saber que es tenen moltes possibilitats d'accedir a finançament d'una manera ràpida i senzilla. Però, com sé si tinc un préstec preconcedit per part del meu banc? L'entitat bancària ho comunicarà als seus clients mitjançant alguna alerta a través de la seva banca en línia o apps, o mitjançant carta, sms, correu electrònic, etc.

Requisits d'un préstec preconcedit

El més normal és que les entitats financeres ofereixin aquests préstecs preconcedits només als seus clients, ja que fa un temps que estan vinculats al banc i han pogut demostrar una determinada solvència en l'últim període. Cada entitat estableix els seus propis barems per oferir finançament als seus clients.
Bàner central simulador Bàner central simulador
Descobreix el simulador de préstecs de BBVA
Viatjar, comprar mobles nous o ampliar els teus estudis és més fàcil amb els préstecs en línia.
Les persones que tenen més possibilitats de beneficiar-se d'un préstec preconcedit són les que, per exemple, tenen una nòmina domiciliada, no tenen descoberts tàcits als comptes, tenen rebuts domiciliats o utilitzen habitualment les targetes del banc. No hi ha una fórmula universal, cada banc estableix els seus propis requisits, però el més normal és que a més vinculació i solvència, més possibilitats d'accedir a aquest tipus de finançament.
CTA calcula CTA calcula
Préstecs - També podria interessar-te Préstecs - També podria interessar-te

També et podria interessar

  • T'expliquem com funciona una reunificació de deutes, a més dels seus avantatges i inconvenients.
  • Una de les garanties més grans que té el banc per assegurar-se la devolució del préstec és la nòmina.
  • T'expliquem en què consisteixen els crèdits a l'instant i com se'n pot aconseguir un.
Préstecs - Eines Préstecs - Eines

Eines de préstecs

  • Calcula les condicions de finançament del préstec que necessites amb el nostre simulador i en només 3 minuts.
  • T'ajudem a calcular les condicions de finançament del teu proper cotxe amb el nostre simulador de préstecs especialitzat.