Com funciona un préstec francès?

T'expliquem com funciona aquest tipus de préstec.
Hi ha diversos tipus de préstecs. La diferència principal entre aquests resideix en la manera de calcular l'import de les quotes que s'han de pagar per tornar-los. Cada tipus de préstec té la seva pròpia fórmula amb la qual se'n calculen les quotes, els interessos i l'import total per retornar. L'habitual a Espanya és que, quan demanem un préstec o una hipoteca, ens estiguin concedint un préstec francès.
Bàner superior simulador Bàner superior simulador
Troba el finançament que necessites
Calcula la quota del teu préstec de forma ràpida i senzilla.
El préstec francès és el més utilitzat perquè la fórmula que en calcula les quotes mensuals aconsegueix que, durant tota la vida del préstec, es pagui sempre la mateixa quota, sense pujades ni baixades, cosa que evita incertesa i imprevistos. Tanmateix, en el cas d'una hipoteca variable les quotes poden pujar o baixar cada sis mesos segons es revisi l'índex de referència (el més habitual és l'euríbor).
Cal tenir en compte que aquesta quota, que serà constant durant tota la vida del préstec, ja incorpora l'interès i el reemborsament del capital. L'única cosa que variarà serà la proporció que paguem d'aquests dos elements: a mesura que augmenti el primer, disminuirà el segon, de manera que les quotes siguin sempre iguals. Com que els primers anys el capital que s'ha de pagar és molt gran, els interessos també seran majors. Per això, el normal és que comencem pagant més proporció d'interessos i, a mesura que passi el temps i aquests baixin, comencem a amortitzar el capital mitjançant l'increment de la proporció d'aquest en la relació.
Bàner central simulador Bàner central simulador
Descobreix el simulador de préstecs de BBVA
Viatjar, comprar mobles nous o ampliar els teus estudis és més fàcil amb els préstecs en línia.
Esperem haver-te resolt els dubtes sobre el préstec francès. Si et cal més informació, posa't en contacte amb BBVA, estarem encantats d'ajudar-te.
CTA calcula CTA calcula
Préstecs - També podria interessar-te Préstecs - També podria interessar-te

També et podria interessar

  • T'expliquem com funciona una reunificació de deutes, a més dels seus avantatges i inconvenients.
  • Una de les garanties més grans que té el banc per assegurar-se la devolució del préstec és la nòmina.
  • T'expliquem en què consisteixen els crèdits a l'instant i com se'n pot aconseguir un.
Préstecs - Eines Préstecs - Eines

Eines de préstecs

  • Calcula les condicions de finançament del préstec que necessites amb el nostre simulador i en només 3 minuts.
  • T'ajudem a calcular les condicions de finançament del teu proper cotxe amb el nostre simulador de préstecs especialitzat.