Premiats per la gestió dels nostres fons d'inversió i plans de pensions

A BBVA volem acompanyar els nostres clients, i per fer-ho cerquem solucions per canalitzar el seu estalvi i inversió.

La gestora de fons d'inversió i plans de pensions BBVA Asset Management, ha recollit nombrosos premis durant els darrers anys. I el 2019 ha rebut dos dels premis més prestigiosos de la indústria que atorga el diari Expansión:

  • Millor Gestora d'Assignació d'Actius a BBVA Asset Management, S.G.I.I.C.
  • Millor Gestora de Fons de Pensions a BBVA Pensiones, E.G.F.P.

A més, ha estat guardonada amb el Premi al Millor Fons de Pensions Multiactiu Agressiu amb el pla de pensions BBVA Plan 30, PPI.

Bàner superior calcula rendibilitat Bàner superior calcula rendibilitat
Treu partit al teu diners
Tria el fons d'inversió que s'adapti més bé a les teves necessitats.

Solucions per a un objectiu

A BBVA volem acompanyar els nostres clients amb solucions per canalitzar el seu estalvi i inversió.

Perquè a l'hora d'invertir, tots volem treure el màxim profit dels nostres estalvis, i d'aquesta manera, assolir els objectius vitals que ens hem marcat.

Per aconseguir-ho, a BBVA hem posat el focus a oferir fons d'inversió i plans de pensions i proposar diferents solucions per a diferents perfils i tipus de clients, amb uns resultats molt consistents al llarg del temps.

Què és l'assignació d'actius?

L'assignació d'actius és el repartiment que es fa entre els diversos tipus d'actius a l'hora d'invertir (bons, accions, immobiliari, divises…). Aquest repartiment es farà tenint en compte, en primer lloc, el perfil de risc de l'inversor, de manera que la renda variable tindrà més pes per a solucions més decidides i, al contrari, serà inferior per a perfils més conservadors.

Però no només el perfil de risc és important. Una vegada definits els pesos, la gestió professional serà aquella capaç d'aportar una diversificació real que ampliï les fonts de rendibilitat i alhora distribueixi el risc entre el màxim nombre d'actius, regions, països, divises… i una gestió activa que encerti amb el millor moment per invertir en aquests actius segons les expectatives de mercat.

El Premi a la Millor Gestora d'Assignació d'Actius ens confirma que treballem en el camí correcte, per posar a les mans dels nostres clients solucions adequades a les seves circumstàncies que els ajudin a complir les seves metes.

Bàner central Bàner central
Cercador de fons
Coneix el catàleg de fons d'inversió de BBVA.

Referents en pensions

El Premi a la Millor Gestora de Fons de Pensions és un reconeixement no només a la qualitat dels nostres plans de pensions com a solucions d'estalvi per a la jubilació, sinó també al nostre compromís amb la divulgació de continguts sobre planificació financera i jubilació. Així intentem ajudar la societat a prendre les millors decisions per planificar el futur a través de la iniciativa La meva Jubilació i amb l'eina de planificació de futur BBVA Future Planner.

Per a BBVA, els guardons són importants, però el millor premi és arribar a ser els gestors de confiança dels nostres clients. La nostra millor recompensa és que es reconegui la nostra accessibilitat i proximitat, és oferir solucions i no productes, i per damunt de tot, és la satisfacció que els nostres clients ens confiïn les seves necessitats, objectius i somnis per complir.

Fons d'inversió - També et podria interessar Fons d'inversió - També et podria interessar

També et podria interessar

  • Coneix les característiques, la tipologia i la descripció del que coneixem com a actius financers.
  • T'expliquem com funcionen els fons d'inversió i tot el que necessites saber per invertir els teus diners.
  • Risc reduït i rendibilitat coneguda per endavant són dues de les característiques de la inversió en renda fixa.
Fons d'inversió - Eines Fons d'inversió - Eines

Eines de fons d'inversió

  • El simulador de fons d'inversió de BBVA t'ajuda a conèixer la rendibilitat que podràs aconseguir amb els teus estalvis.
  • No saps quin fons d'inversió s'adapta millor a les teves necessitats? El nostre comparador t'ajudarà a triar la millor opció.
  • Troba el millor fons d'inversió on invertir els teus estalvis i comença a rendibilitzar els teus diners.
  • Calcula la rendibilitat d'una inversió d'una manera ràpida i senzilla amb la calculadora que posem al teu abast.